2777
2789
عنوان

کمک.......

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 43 پست

امیدوارم هرچه زودتر ازدواج کنی و اونموقع میفهمی همچین مالی نیستن این آقایون

من دوس دارم مخاطبم جذاب باشه  

هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنه‌ی کوه تحمل دارند!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم هرچه زودتر ازدواج کنی و اونموقع میفهمی همچین مالی نیستن این آقایون من دوس دارم مخاطبم جذاب ...

مالی نیستن 

خوب اومدی😁😁

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
شما چند سالتونه؟؟ یکی از دلایلش اینه که مجردید و حس های جنسیتون باعت میشه سریع تحت تأثیر مردای اطرا ...

کاملا درستهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

عزیزم اعتماد بنفست رو بالا ببر واحتمال هست که رابطت با پدرت واحیانا برادرت عاطفی نبوده.تاکید میکنم رو اعتماد بنفست کار کن و خودت رو دوست داشته باش زیاد!

دوستان میشه برای گشایش در کار خواهرزادم صلوات بفرستین. سپاس
😂😂😂😂😂😂😂😂

باورکن اینقد ب همه میگفتم ن ن ب شوهرم همینطوری الکی جواب مثبت دادم ازش خوشم نمیومد  دیدم ازهیشکی خوشم نمیاد ترسیدم تااخرش همینطوربمونم گفتم پس بیخیال عشق سواربراسب 😅😅ولی خدارو شکرفرشته ازآب درومد

خدایا خانواده ی چهارنفره مو ازبدی حفظ کن...
امیدوارم هرچه زودتر ازدواج کنی و اونموقع میفهمی همچین مالی نیستن این آقایون من دوس دارم مخاطبم جذاب ...

ها والاع فقط دردسرنا مجردی چقد خوب بود اونموقع دوس داشتیم زود ازدج کنیم الان یاد دوران خوش مجردی می افتیم البت متاهلی ام خوبه ولی خعلی دردسر داره هردقه ام قربون صدقه باید بریم و خونه ها تمیز تمیز باید باشه وگرنه فامیلا میان چرندیات میگن و چیزای دیگه مجردی غم هیچی جز شوهر و خرید لاک و لوازم آرایشی جدید نبود

بله از تیپ وقیاف ایناشون خوشم میاد

یه مقدارش که خاصیت مجردیه. یه مقدارشم جسارتا ناشی از چشم چرونی...

چشم چرونی فقط واسه مردا نیست. من یه دوستی داشتم هرجا باهاش میرفتم مثل رادار همه مردا رو سر تا پا آنالیز میکرد و هی میگفت لباس فلانی خوبه، دیدی اون یکی کیفش مارک فلان بود؟ عطر اون یکی رو دقت کردی؟ فلانی کثافت چه استایل و اندامی داره!!!

یک سره هم تو کف یکی بود. شما چاره ت اینه یه مقدار چشمت رو درویش کنی عزیزم