2777
2789

برات ۱۰۰ صلوات میگم💚💚💚💚

مارو یاد کردی

خدا یادت کنه

امضام

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن درسخون وباادب وموفق ...

ممنونم ازت

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام‌اقاجان

مزاحم همیشگی هستم

امام رضا لطفا شما از خدا برامون بخواید شما واسطه بشید لطفا.

من جز خدا و بعد شما ائمه کسی رو ندارم

بیماریم عود نکنه

زود زود یه شغل ثابت پیدا کنم و بتونم کمک خرج خونه باشم و از خطا به دور باشم و پولمو بتونم بگیرم 

همه واحدهای درسیمو پاس کنم و آخر امسال دفاع کنم و تموم بشه درسم

امام رضا شما برامون دعا کنید

کار بابام رونق بگیره و زمینش پر محصول باشه

سلامتی مامان بابام 🙏🏻💚

۳ تیر همه چی خوب پیش بره

بابام و مامانم دعوا نکنن و تصمیم درست بگیرن

بگو آقا یه نفر منتظره خواستش اگه صلاحشه حاجتشو روا کنین تا حالا از امام رضا حاجتی نخواستم باره اولمه

انشالله که حاجت روا بشید انشالله ضامن آهو،  ضمانتت رو بکنه حاجت بگیری

به جوادت قسمت میذم از خدا برام حاجتمو بگیری من منتظرم یه باردیگه دستمو بگیری💚💚💚💚😭😭😭😭

حلال کن زیاد پست گراشتم

زهرهب نیتی که شوهرم زود باهام آشتی کنهبرگردم سر زندگیم پیش شوهرمو بچه هامزندگیمون خوب بشه درست بشه

انشالله آقا امام رضا ضامنت بشه پیش خدا زندگیت برگرده به روال عادی