2777
2789
من پارسال نهایی دادم و امسال شرکت نکردم چون میخوام امسال هم پشت کنکور بمونم معدل نهایی پارسالم ۱۱ بو ...

هفت شدی؟ مستمرت بالا بود؟ تک ماده اینا استفاده نکردی 

من نمراتم بخاطر اینکه فقط شب امتحان خوندم خراب شد تازه هر چی توی طی سال تحصیلی خوندم یادم نبوددد خیلی زورم اومد من فقط امیدم ب نهایی بود عمومیا فقط زبان رو خیلی خراب کردم شیمی فیزیک ریاضی زیست هم چون بیشتر در سطح کنکور بود منم هیچی بارم نبود نتونستم حتی یکیشون بالای ۱۵ بگیرم خیلی امتحانای امسال تاحقیبود ما توی روستا اصلا اونچیزایی ک توی نهایی آورده بودن رو بهمون درس نمی‌دادن بعد آخر سر معلما میگفتن در سطح کتاب بوده یعنی اونجا حالم از خودم بهم میخورد 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

هفت شدی؟ مستمرت بالا بود؟ تک ماده اینا استفاده نکردی من نمراتم بخاطر اینکه فقط شب امتحان خوندم خراب ...

پارسال یه سری قوانین بود که اگه نمره امتحان ۷ نمره جمع مستمر و پایانی هم ۱۰ باشه قبولی 

منم مستمر بالا بود همه رو قبول شدم 

به جز فلسفه که نمره امتحانم زیر ۷ بود تک ماده زدم 

ای وای عزیزم چقدر بد 🙂🙂💔💔 حالا انشالله نمره ی خوبی کسب می‌کنی نگران نباش 🙂❤️

آره امتاحانای نهایی پارسالم سخت بود امسال که دیگه خیلی بیشتر سخت شد ... واقعا باید در نظر بگیرن همه ی بچها رو بعد سوالات رو طراحی کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال یه سری قوانین بود که اگه نمره امتحان ۷ نمره جمع مستمر و پایانی هم ۱۰ باشه قبولی منم مستمر بال ...

دقیقا بخدا هر چی بگم ناحقی بود کمه چرا من باید با ی بچه تهرانی در یک سطح سنجیده بشم؟ مگه معلمای ما مث اونا بودن؟ ما فقط در سطح کتاب میخوندیم هر چی هم توی نهایی نوشتم با همین بدبختی نوشتم ... انشالا عزیزم من هر روز هم واسه خودم هم واسه همکلاسیام دعا میکنم همه ی نمرات نوبت اولم و نمی‌دونم مستمرم بالای ۱۸ یا یکی ۱۶ بوده بگم من نخوندم؟ بخدا هر روز امتحان من میخوندم بجز روز اول بخاطر اینکه شب امتحان نمیخوابیدم بیدار میموندم سر امتحان هیچ دقت و تمرکزی نداشتم 

دقیقا بخدا هر چی بگم ناحقی بود کمه چرا من باید با ی بچه تهرانی در یک سطح سنجیده بشم؟ مگه معلمای ما م ...

منم به همین فکر میکنم حداقل ۵۰ درصد دانش آموزا یه آموزش و آزمون معمولی رو در طول سال پشت سر میذارن 

اما اون ۵۰ درصد دیگه انواع اقسام کلاس ها و آزمونها ، بهترین آموزش بهترین امکانات رو در اختیار دارن

چرا از بین این دو دسته دانش آموز کسی به دانش آموزای دسته اول توجه نمیکنه ؟ باید سوالات طوری طراحی بشه که همه ی دانش آموزایی که تلاش کردن بتونن نتیجه بگیرن نه اینکه فقط یه سریا ... یکی نیست بهشون بگه این بچه هایی که انقدر بهشون فشار و استرس وارد میکنید فقط ۱۷ سالشونه 🙂 

ولی عزیزم یه چیزی بزار بهت بگم اکثر معلما نمره مستمر رو به دانش آموزا طوری میدن که دانش آموزا قبول بشن 

یعنی اگه یه ذره در طول سال درس خوندی هم نگران نباش معلما مستمر رو بهت بالا میدن .. معلمای ما که اینطور بودن

معدل کتبی نهاییتم اگه در حدود ۱۴ بیاد تراز خیلی خوبی میگیری حالا انشالله که معدلت بیشترم بشه

منم به همین فکر میکنم حداقل ۵۰ درصد دانش آموزا یه آموزش و آزمون معمولی رو در طول سال پشت سر میذارن ا ...

خیلی تایپ کردی عزیزم ن آخه من فیزیک و شیمی رو در سطح کتاب و نهایی های پارسال بلد بودم ولی یجور سوال دادن یا اصلا وقت کم دادن اون قسمتایی ک بلد بودم بخاطر بی خوابی و بی دقتی یجور خراب کردم ک هر چقد بزنم سرمو توی دیوار آروم نمیشم از اونور رئیس حوزه باهام دعوا داشت استرسشو داشتم از اینور سوالای سرسام آور ... باز خوبه دینی و عربی رو عقب انداختن اونا رو تونستم خوب بدم هم دوره کرده بودم هم اوکی میخوندم ولی امتحانای بعدی باور کن حتی نمیرسیدم کتاب رو تموم کنم تا ساعت ۶ یا ۴ صب میخوندم میگفتم من باید بخونم حداقل بتونم جواب بدم هویت و سلامت رو هم خوب داده بودن ولی امان از زبان و تخصصیا خدا ازشون نگذره ب دبیر فیزیکمون گفتم من دیگه نا ندارم واسه امتحان بخونم دیگه واقعا واسه هویت و فیزیک کم آورده بودم وگرنه اگه ناامید نمی‌شدم میتونستم بهتر بازدهی داشته باشم ... مستمرام رو پرسیدم اکثرا بالای ۱۹ اینا دادن شک ندارم چون واقعا میخوندم فقط یسریا رو نمیدونم ...