2777
2789
ممنون:)نه به کسی نمی‌گمولی ازش توقع نداشتمکاش حداقل ادم بدی بود که ازش بدم میومدولی از دیشب فقط گریه ...

نه خب ربطی به شما نداره که مخفیش میکنی 

الان منم خیلی خیانت هارو میدونم و چیزی نگفتم 

چون این چیزا بین زن و شوهر هست 

و جالب اینجاست ۹۹ درصد مواقع طرف مقابل متوجه میشه چرا باید کسی دخالت کنه 

یه چیز دیگه ای هم هست پدر و مادرت اصلا شاید طلاق عاطفی گرفتن و خیلی موارد زناشویی که تو مطلع نیستی شاید 

اصلا این موضوع باعث نشه بدت بیاد ازشون 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تو چت به طرف چی گفته؟ الان دوستن با هم؟

نه اون طرفی که باهاش حرف میزنه چند روزه پیام نداده،

اخرین پیامشون این بود که اونی که راجبش صحبت می‌کنم نوشته بود چرا چند روزه جوابمو نمیدی دوستی با تورو دوست داشتم

چتاشونم یکم چیزای عادی بود مثل صحبت راجب غذا و فرهنگ اونور و بعد عکسای طرفو که دیده بود نوشته بود شیطنت خاصی تو چشماته و نوشته بود امید وارم یه همسر خوب گیرت بیاد خودشم نوشته بود مجردم با مادر پدرم زندگی می کنم سنشو هفت سال کمتر گفته بود کلیم راجب شغلش مبالغه کرده بود 

تو چتش گفته بود به جز مادر پدر و خانوادم کسی رو دوست ندارم

بنظرت خانواده منظپرش ما بودیم؟چون گفت مجرده

ولی چه لزومی داره بعد اسم پدر مادر خانواده بیاره؟

نه اون طرفی که باهاش حرف میزنه چند روزه پیام نداده،اخرین پیامشون این بود که اونی که راجبش صحبت می‌کن ...

خب مشخصه فعلا یا کلا رابطه پدر و مادرت زیاد اوکی نیست

معلومه که تو  و داداشت واسش عزیزید و دوستون داره

خواسته یه چیزی گفته باشه 

ببین من میترسم یه راهنمایی بکنم اشتباه باشه بخاطر همین میگم روانشناس 

چون اون اول یه آمار کلی از همتون میگیره با اخلاق و طرز فکر تک تک شما آشنا میشه بعد رو دیده و شنیده هاش نظر میده ضمن اینکه درسش رو خونده 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤