2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون ملت عقل داشتن این وضعمون نبود نه ریسک پذیرن نه شجاع فقط برن یک جا پتو بندازن سرشون ماه به ماه چص ...

وای راس میگی

فقط یه شغل تضمین شده میخوان و ثابت و کسل کننده هرروز برن یه کارو کنن یه قرونم تو حسابشون بیاد

کاری به کسایی که علاقه دارن ندارم

ولی اکثرا واسه همین ضمانت شغلیش میان

😭😭 من تموم هدفام ب این مسئله ربط داشت همش بهم وصل بود وقتی اینطوری بشه من باید قید بقیه رویا ها مو ...

زندگی ای که با یه اتفاق از بین بره نشد زندگی

سختیای واقعی دنیا مونده الان اینا که میبینی نسخه دموعه

حسرت چیه؟

الان باید ۱۸، ۱۹ سالت باشه

میدونی چقد راه هست؟

مثل هفتاد ساله ها حرف نزن و فکر نکن، حسرت چیه این حرفا کدومه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نمیدونم با خدا چقدر ارتباط داری ولی خدا خودش در قران جواب داده اگه واقعا تلاش کردی به نظرم این آیه مخصوص تو هست ، من از دیشب این آیه رو به هرکی دیدم نا امیده گفتم🌱

وَ عَسَی أنْ تَکْرَهُوا شَیئاً وَ هُوَ خَیْرٌ لَکُم وَ عَسی أنْ تُحِبُّوا شیئاً و هُوَ شَرٌّ لَکُم

🌸🌸

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
وای راس میگیفقط یه شغل تضمین شده میخوان و ثابت و کسل کننده هرروز برن یه کارو کنن یه قرونم تو حسابشون ...

اینقدر شرایط سخت و مسخره داره باید خودت از انسان بودن فاصله بدی کلا تا بتونی اونجا باشی نه اختیار زندگیتو داری نه صفحات اجتماعی نه پوشش مثل برده ای برای یک مقدار پول فقط ضمانته هیچی هیچی نداره که اون ضمانت یکم بیشتر تلاش کنن با شرایط بهتر داخل بقیه رشته ها هم هست نمیدونم ملت چرا اینقدر به هر خفتی تن میدن اصلا پول ثابت بود که زیاد نیست اخه 

زندگی مگه نمیخوای بکنی ؟ همش تظاهر ریا 

منم سال سوم هستم.قبول نشدم تازه من دوتا از اطرافیانم فرهنگیان و دونفر دیگه هم دبیری قبول شدن!دیگه بب ...

😭😭منم ممکن پسر عموم قبول شده باشه 

ک حتما شده آبروم میره جلوش 

سال سوم دبیرستان یا پشت کنکوری؟!

اینقدر شرایط سخت و مسخره داره باید خودت از انسان بودن فاصله بدی کلا تا بتونی اونجا باشی نه اختیار زن ...

دقیقا موافقم باهاتون

طرف اصن اعتقادی به حجاب و پوشش نداره و تیپش ازاده ولی ادای ادمای چادری رو در میاره تا مصاحبه قبول شه

بعد بری هم نه میتونی انصراف بدی نه ادامه تحصیل بدی 

قشنگ زندانه

چرا اینقدر فرهنگیان متقاضی داره با اینکه سخت میگیرن!

چون کارش نسبتا آسونه *به جز سر و کله زدن با بچه ها*

۳ ماه تابستونم تعطیلن ساعت کاریشم کمه  حدود ۶ ساعت که بستگی به مقطعش دارع

و همینطور یه شغلیه که میدونی بخونی کار برات هست

البته من خودمم زیاد دوستش ندارم ولی مزایا زیاد داره

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
من الان اصن نمیتونم بگم ظهر میگم دیگه هرچی شد

با آرامش همین الان بگو خیال خودت راحت کن

بگو بابا یا مامان نتایج کنکور اومد متاسفانه قبول نشدم دیگه هیچی نگو هیچی یه ساعت میگذره همه چه بر میگرده به حالت اول

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛