modric مدیر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 82 عنوان عاشق شدم | مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 64 پست به یک دختر چادری علاقه مند شدمخودمم مذهبیم چه کنم؟ 1403/03/31 | 02:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاالرؤوف عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 620 من واقعا اونو دوست دارمولی به ازدواج فکر نمیکنمدیگهدعا کنید فقط یه زن خوب و چادری بعدا پیدا بشه❤⚘ ایشالامردان پاک از ان زنان پاک هرطور خودتون باشید نصیبتون میشه پس الان به بهانه پیدا کردن ویژگی زن خوب چشمتونو درگیر نگاه به نامحرم نکنید دل از راه چشم الوده میشهاونوقت دل الوده بشه از یاد خدا دور میشید خواهش میکنم مراقب نگاهتون باشید
modric مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 82 بچه بیا برو بگیر بخوااااب 😐گفتی ده سال بزرگ تره میشه ۱۳😐 سن دقیقشو که نمیدونم
modric مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 82 ایشالامردان پاک از ان زنان پاک هرطور خودتون باشید نصیبتون میشه پس الان به بهانه پیدا کردن ویژگی زن خ ... چشم حتمابخاطر حرمت چادر دخترهای چادری هم که شده سعی میکنم همیشه به خدا توکل کنم و چشمم از نامحرم دور باشه
یاالرؤوف عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 620 چشم حتمابخاطر حرمت چادر دخترهای چادری هم که شده سعی میکنم همیشه به خدا توکل کنم و چشمم از نامحرم دور ... افرین بهت قدر خودتم بدون که تو این دوره زمونه بچه معتقدی هستی
modric مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 82 افرین بهت قدر خودتم بدون که تو این دوره زمونه بچه معتقدی هستی خیلی ممنونمخواهش میکنم نظر لطفتونه بالاخره اگه بخوام زندگیم خوب باشه باید به خدا و پیغمبر و دین پاکش اعتقاد داشته باشم دیگه