fhgffjuggb مدیر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 93 عنوان مجدد سلام🫡 | مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 156 پست بیایین بحرفین بی خوابی زده به سرم😶 “در پیچ وتاب واژگان، جویای معنای پنهان”🦢 بهتریـن حـس....؟! وقـتی کـه تنهایـی و تو آهنگـات غرق شـدی:)))) صـدام کـن «قــاصــدک»🌬️ 1403/03/31 | 02:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fhgffjuggb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 93 برای چی بری؟ اینجا همه مشکلات زناشویی و فرزندی به درد من نمیخورد😂 “در پیچ وتاب واژگان، جویای معنای پنهان”🦢 بهتریـن حـس....؟! وقـتی کـه تنهایـی و تو آهنگـات غرق شـدی:)))) صـدام کـن «قــاصــدک»🌬️
fhgffjuggb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 93 من اومدم نی نی سایت دوست پیدا کنم🤣 “در پیچ وتاب واژگان، جویای معنای پنهان”🦢 بهتریـن حـس....؟! وقـتی کـه تنهایـی و تو آهنگـات غرق شـدی:)))) صـدام کـن «قــاصــدک»🌬️
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 19046 اشناست؟ نه نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
بانوی_بهارم_ عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 3621 اینجا همه مشکلات زناشویی و فرزندی به درد من نمیخورد😂 اتفاقا من هیچ کدوم ازین مشکلات رو ندارم
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 19046 فقط دقت کن تو انتخابتاول کامل امتحانش کن دلم رفته 🥹 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
fhgffjuggb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 93 چرا پیامام نمیان 😑 “در پیچ وتاب واژگان، جویای معنای پنهان”🦢 بهتریـن حـس....؟! وقـتی کـه تنهایـی و تو آهنگـات غرق شـدی:)))) صـدام کـن «قــاصــدک»🌬️
fhgffjuggb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 93 اتفاقا من هیچ کدوم ازین مشکلات رو ندارم خداروشکررررت “در پیچ وتاب واژگان، جویای معنای پنهان”🦢 بهتریـن حـس....؟! وقـتی کـه تنهایـی و تو آهنگـات غرق شـدی:)))) صـدام کـن «قــاصــدک»🌬️
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 19046 بپا فقط به فنا نره 🥹🥹🥹 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
fhgffjuggb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 93 درخواست بده من نمیدونم طرف چند سالشه کیه چیه بعد معمولا قبول نمیکنن😂 “در پیچ وتاب واژگان، جویای معنای پنهان”🦢 بهتریـن حـس....؟! وقـتی کـه تنهایـی و تو آهنگـات غرق شـدی:)))) صـدام کـن «قــاصــدک»🌬️
بانوی_بهارم_ عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 3621 من نمیدونم طرف چند سالشه کیه چیه بعد معمولا قبول نمیکنن😂 اره اکثرا همینن من فقط پسرا رو قبول نمیکنم
fhgffjuggb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 93 🥹🥹🥹 اینقد دلممیخواد یبار عاشق شم ببینم چجوریه😂 “در پیچ وتاب واژگان، جویای معنای پنهان”🦢 بهتریـن حـس....؟! وقـتی کـه تنهایـی و تو آهنگـات غرق شـدی:)))) صـدام کـن «قــاصــدک»🌬️