2777
2789
عنوان

به عشقم گفتم خواستگار دارم گریه کرد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 37 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره دیگه عزیزم بعد تقریبا ی سال مگه میشه دلت نخواد بغلش کنی

آهان 🙂 

من یاد خودمون افتادم و یه لحظه اشکام ریخت 

و طرف منکه در نهایت کم آورد و گفت با این وضع تا دوسال دیگه ام معلوم نیست اوضاعمو درست کنم یا نه 

ولی هنوزم گاهی حالمو میپرسه و حرف میزنیم 

بغضم ترکید 😔😔😔

آهان 🙂 من یاد خودمون افتادم و یه لحظه اشکام ریخت و طرف منکه در نهایت کم آورد و گفت با این وضع تا دو ...

وای شرایط خیلی برا همه سخته با گرونی ها 🥲🥲

اون بیچاره هم دلش پیشته که کلا بیخیال نمیشه

وای شرایط خیلی برا همه سخته با گرونی ها 🥲🥲اون بیچاره هم دلش پیشته که کلا بیخیال نمیشه

یه راهنمایی ازت بگیرم 

الان یه سه بار اینایی شده که اون پیام داده درسته ما هرروز حرف نمیزنیم چون قرار بود ارتباط نداشته باشیم مثلا که نتونستیم 😔 مثلا چند وقت یبار پیام داده  

الان من اینبار پیام بدم بد میشه ؟ یه خبریو میخام بدم بهش درمورد کارم 

یه راهنمایی ازت بگیرم الان یه سه بار اینایی شده که اون پیام داده درسته ما هرروز حرف نمیزنیم چون قرار ...

ماهم اول رابطه اینطور بودیم چندبار سر این موضوع ارتباطمون قطع شد یعنی همو فالو داشتیم اینستا ولی حرف نمیزدیم آخر سر تهش قسمت جوری رقم خورد که باز از اول شروع کردیم من چون دلم پیشش بود بهش پیام میدادم اونم برام استوری اینا میذاشت میدونستم بهم فکر می‌کنه بعد دیدیم بدون هم نمی‌تونیم دیگه با وجود همه این نگرانی ها وارد رابطه شدیم الان ۹ ماهه و میگه آخر سال شرایطش معلوم میشه 🥲 به نظرم پیام بده حرف بزن اگه مرد خوبیه و ارزشش رو داره

ماهم اول رابطه اینطور بودیم چندبار سر این موضوع ارتباطمون قطع شد یعنی همو فالو داشتیم اینستا ولی حرف ...

دفعات قبل چقدر ارتباط داشتیدو چقد قطع ارتباطتتون طول کشید بعد این نه ماهه رو شروع کردید ؟ 

چی میگفتی مثلا پیام دادنی ؟ 

الان نمیگه اون موقع ها خودت اومدی پیام دادی ؟

راستی رشتت چیه 🙂🌺