خانوما واقعا تو شوکم انتظار هر عکس العملی داشتم جز این ، نمیخواستم بگم ولی دو هفتس با خانواده درگیر بودم سر اینکه چرا قبول نمیکنم پسره هم آشنا بود بابام ول نمیکرد کارم شده بود گریه و بی حوصلگی عشقمم همش میگفت چته میگفتم برا هورموناس دیگه امشب از زیر زبونم کشید خیلی عادی سربسته همچی رو گفتم با ناراحتی و کوتاه میگفت خب بقیش همش میپرسید خب با کجا رسیدید تهش چیشد منم گفتم هیچی چی بشه قرار نیست اتفاقی بیفته نمیتونن که مجبورم کنن دیدم با بغض گفت نه نمیتونن گفتم بخیر گذشت دیگه گفت سری بعدی چی گفتم از همین میترسم دیدم گفت تا آخر سال همه تلاشمو میکنم تکلیف مشخص کنم یا این وری اون وری بهم وقت بده ( چون الان شرایط نداره و ۹ ماهه تو رابطه ایم ، من ۲۱ سالمه اون ۲۷ ) منم گفتم باشه عشقم چرا تا آخر سال دیدم جواب نمیده واااای دوباره پرسیدم دیدم صداش در نمیاد صداش کردم اسمشو گفتم چیزی نگفت یهو دیدم صدا فین فین گریه بلند شد و گوشی رو روم قطع کرد نمیخواست بفهمم داره گریه میکنه 😭😭😭😭😭😭 چند دقیقه بعد پیام داد نمیتونم صحبت کنم بعدا حرف بزنیم ... انقدر حالم بد شد 🥲🥲🥲 اصلا انتظار نداشتم برام گریه کنه 😭😭😭 بعدش پیام دادم گفتم وای غلط کردم تورو خدا بگو حالت خوبه میگفت خوبم من باور نمیکردم باز زنگ زدم بعد چندتا بوق جواب داد دیدم صداش گرفتس انگار دنیا رو سرم خراب شد حس کردم خیلی تحت فشاره 😭😭😭 دیگه زدیم فاز شوخی خنده همش میگفتم کاش نمیگفتم گفت نه خوب کردی گفتی اینجور به خودم میام بیشتر تلاش میکنم 🥲🥲🥲🥲
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
یه راهنمایی ازت بگیرم الان یه سه بار اینایی شده که اون پیام داده درسته ما هرروز حرف نمیزنیم چون قرار ...
ماهم اول رابطه اینطور بودیم چندبار سر این موضوع ارتباطمون قطع شد یعنی همو فالو داشتیم اینستا ولی حرف نمیزدیم آخر سر تهش قسمت جوری رقم خورد که باز از اول شروع کردیم من چون دلم پیشش بود بهش پیام میدادم اونم برام استوری اینا میذاشت میدونستم بهم فکر میکنه بعد دیدیم بدون هم نمیتونیم دیگه با وجود همه این نگرانی ها وارد رابطه شدیم الان ۹ ماهه و میگه آخر سال شرایطش معلوم میشه 🥲 به نظرم پیام بده حرف بزن اگه مرد خوبیه و ارزشش رو داره