2777
2789
عنوان

به چشم زخم اعتقاد نداشتم ولی پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 27 پست

هرکنشی واکنش داره 

منظورم اینه هر چیز اشتباه و  آزار دهنده ای رفتار و عملکرد متقابل برای رفع اون وجود داره 

اگر چشم زخم رو اعتقاد و باور دارید  چشم نظر 

داخل قرآن هم اومده

پس از خود قرآن راه مقابل با این اسیب رو بخونید و از شر چشم نظر راحت بشید 

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم البته من اعتقاد دارم اگه به ی چیزی اعتقاد داشته باشی برات اتفاق میوفته

ببین یکسری بدبیاری هام فقط در حضور یک شخص خاصی اتفاق میشد اینقدر تکرار شد که اعتقاد پیدا کردم اونم زمانی که حذفش کردم از زندگیم به همین راحتی ۲۰ سال عمرمم گرفت 😂

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟
هرکنشی واکنش داره منظورم اینه هر چیز اشتباه و آزار دهنده ای رفتار و عملکرد متقابل برای رفع اون وجود ...

این تاپیک راجب چشم زخمه 

نه روش برای دفع چشم زخم 

اگه درخواست روش برای دفع چشم زخم رو نوشته بودم نظرتون قابل احترام بود 

ببین یکسری بدبیاری هام فقط در حضور یک شخص خاصی اتفاق میشد اینقدر تکرار شد که اعتقاد پیدا کردم اونم ز ...

مثلا ی چیز عجیبی وجود داره 

مامانم اعتقاد داره که اگه کارت اهدا عضو بگیری مشکلی برات پیش میاد که در آینده و در جوانی اهدا عضو میکنی 

و انقد جلو چشمام تکرار شده که احساس میکنم حقیقته ولی وقتی مبنا نداره چی ؟؟

این تاپیک راجب چشم زخمه نه روش برای دفع چشم زخم اگه درخواست روش برای دفع چشم زخم رو نوشته بودم نظرتو ...

مگه دفع چشم زخمی که من گفتم در مورد یخچال ساید بای سایده؟ 

موضوع در مورد چشم زخمه 

من مدرک مورد چشم زخم نظرم رو گفتم ! 

شما میتونید بگید روش مقابله رو نمی‌خوام 🙂

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

من نگفتم محققا گفتن اگه بخوای بگردم کتاب و مقاله هاشو پیدا کنم واست بفرستم

نه مرسی . 🌸

شاید حرفم درست نباشه اما من خودم چیزی و که تجربه برام ثابت کنه رو تو الویت قرار میدم .

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
حسادت تو وجود همه آدما هست اما چشم خوردن جدا از حسادته

من یک دوست نحسی داشتم به معنای واقعی کلمه شوم و نحس بود دهنشو باز میکرد اتفاق میوفتاد حالا تا دو سه بار میگی اتفاقیه آخه کافی بود دهنشو باز کنه بارها بارها انرژی نحسش جلو چشمای خودم تو زندگیم میومد زمانی یقین صد پیدا کردم که خودشم اعتراف کرد دیگه حذفش کردم از زندگیم خیلیم دیر فهمیدم 

موضوع بحث راجب وجود یا عدم چشم زخمه نه راه حل دفع

ماهیت اصلی نظر بنده هم  تایید چشم زخمه 

وقتی راه مقابله باهاش رو گفتم یعنی تایید میکنم که وجود داره ! 

مثلا ی چیز عجیبی وجود داره مامانم اعتقاد داره که اگه کارت اهدا عضو بگیری مشکلی برات پیش میاد که در آ ...

یک چیزی که من بهش رسیدم نه میشه چیزی ۱۰۰ درصد قبول کرد و یا رد کرد