بچه ها از این جور افراد به شدت دوری کنید
توهین به همه نشه کلی هم زن مطلقه داریم که دارن با شرافت کار میکنن ولی یه عده هم انگار حالا شکست خوردن باید حقشون رو از شوهر مردم بگیرن
شوهر خاله همسرم زمانی که بازنشست شد یه مغازه خرید گذاشت برای اجاره
یه خانمی اومد و خلاصه چون شوهر خاله بخاطر مریضی پدرش شهرستان بود خاله همسرم رفت بنگاه
و کلی اصرار که سرپرست خانواده هستم و دو تا دختر دارم و میخوام سالن ناخن بزنم به من تخفیف بدبن خاله هم پول پیش رو کم گرفت ولی خب قرار شد اجاره بده بهشون
دو ماه اول خوب بود تا اینکه سر سه ماه سوپرمارکت روبه روی مغازه خاله اینا گفت بهشون دیروز اومدن اینجا رو پلمپ کردن
خاله اینا اون موقع تهران بودن سریع اومدن ببینن چه خبره دیدن بازه و خانومه گفت سو تفاهم بود و سریع باز کردن
ماه بعدش کرایه نداد
خاله زنگ زد بهش با لحن بد گفت ندار که نیستین خوب کار نکردم این ماه خاله گفت خانم ما هم بازنشسته هستیم نمیشه که چشم امید ما هم همبن کرایه است
خلاصه گفت ماه بعد دو تا رو میدم
پول رو پرداخت کرد ولی از بس همسایه ها شاکی بوذن ازش که مدام زنگ میزدن میگفتن این تا پاسی از شب مرد میبره داخل
خاله بهش تذکر داد ولی گفت دروغه باز همون ماه کرایه نداد که صدای شوهر خاله در اومد که تو مقصری بهش اجاره دادی من که نبودم و از این حرفا خاله هم گفت به من مربوط نیست دیگه خودت برو بهش بگو
بچه ها باورتون نمیشه شوهر خاله رو با یه داماد و پسر دم بخت کشوند سمت خودش نمیدونم میونه اونا چی شد و چطور شد که شوهر خاله ای که من خیلی قبولش داشتم یه کثافت از آب در اومد چقدر بده که دیدگاهت به یکی یدفعه اینجوری بد بشه 😭 به خاله خیانت کرد زنی که سال ها باهاش ساخت از صفر. صیغه اش کرد و الان زنه به خاله زنگ میزنه به یه شرط از زندگی شوهرت میرم که مغازه رو به نامم کنی
شوهر خاله با 50و خورده ای سال جوری وابسته اون زن 33ساله شده که تو روی همه فامیل وایستاده تازه برای اون و دختراش خونه هم اجاره کرده خاله بدبخت از حرص و جوش زیاد قندش زده به پاش و نمیتونه راه بره حتی
خدا وکیلی دور از جون جمع نی نی سایتی های تاپیک من ولی خدایی وجود داره آوار نشین رو زندگی مرد زن و بچه دار. 😭😭دلم خیلی واسه خاله ام میسوزه
میدونم شوهرش هم مقصزه ولی......