2777
2789

بچه ها از این جور افراد به شدت دوری کنید 

توهین به همه نشه کلی هم زن مطلقه داریم که دارن با شرافت کار میکنن ولی یه عده هم انگار حالا شکست خوردن باید حقشون رو از شوهر مردم بگیرن

شوهر خاله همسرم  زمانی که بازنشست شد یه مغازه خرید گذاشت برای اجاره 

یه خانمی اومد و خلاصه چون شوهر خاله  بخاطر مریضی پدرش شهرستان بود خاله همسرم  رفت بنگاه 

و کلی اصرار که سرپرست خانواده هستم و دو تا دختر دارم و میخوام سالن ناخن بزنم به من تخفیف بدبن خاله هم  پول پیش رو کم گرفت ولی خب قرار شد اجاره بده بهشون

دو ماه اول خوب بود تا اینکه سر سه ماه سوپرمارکت روبه روی مغازه خاله اینا گفت بهشون دیروز اومدن اینجا رو پلمپ کردن 

خاله  اینا اون موقع تهران بودن سریع اومدن ببینن چه خبره دیدن بازه و خانومه گفت سو تفاهم بود و سریع باز کردن 

ماه بعدش کرایه نداد 

خاله زنگ زد بهش با لحن بد  گفت ندار که نیستین خوب کار نکردم این ماه خاله  گفت خانم ما هم بازنشسته هستیم نمیشه که چشم امید ما هم همبن کرایه است 

خلاصه گفت ماه بعد دو تا رو میدم 

پول رو پرداخت کرد ولی از بس همسایه ها شاکی بوذن ازش که مدام زنگ میزدن میگفتن این تا پاسی از شب مرد میبره داخل 

خاله  بهش تذکر داد ولی گفت دروغه باز همون ماه کرایه نداد که صدای شوهر خاله  در اومد که تو مقصری بهش اجاره دادی من که نبودم و از این حرفا خاله  هم گفت به من مربوط نیست دیگه خودت برو بهش بگو 

بچه ها باورتون نمیشه شوهر خاله  رو با یه داماد و پسر دم بخت کشوند سمت خودش نمیدونم میونه اونا چی شد و چطور شد که شوهر خاله ای که من خیلی قبولش داشتم یه کثافت از آب در اومد چقدر بده که دیدگاهت به یکی یدفعه اینجوری بد بشه 😭 به خاله خیانت کرد زنی که سال ها باهاش ساخت از صفر. صیغه اش کرد و الان زنه به خاله زنگ میزنه به یه شرط از زندگی شوهرت میرم که مغازه رو به نامم کنی 

شوهر خاله  با 50و خورده ای سال جوری وابسته اون زن 33ساله شده که تو روی همه فامیل وایستاده تازه برای اون و دختراش خونه هم اجاره کرده خاله بدبخت از حرص و جوش زیاد قندش زده به پاش و نمیتونه راه بره حتی 

خدا وکیلی دور از جون جمع نی نی سایتی های تاپیک من ولی خدایی وجود داره آوار نشین رو زندگی مرد زن و بچه دار. 😭😭دلم خیلی واسه خاله ام میسوزه 

میدونم شوهرش هم مقصزه ولی...... 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

😢😢

اون زنه خوش خاله بوده

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش میشد فهمید نطفه بعصیا از چی تشکیل میشه حالا نا انقدر پپه و ترسوییم یکی بهمون بگ تو میزنیم زیر گریه🙁

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

خودمم دارم جذا میشم  سخته بی غرض  نظر میدم  

ولی امان از روزی ک زن خراب گیر یه مرد بیفته 

تا یک زندگی رو خراب نکنه ول نمیکنه 

من قبل  از این موارد ندیده بودم  فکر میکردم مردها مقصر اصلی  هستن  که اجازه میده به این زن ها 

ولی یک مورد خیانت تو فامیلمون رخ  داده بود  که زن گیر داده به اون مرد(  حالا جفتشون متاهل و بچه دار) ‌ که بیا ما مت دوست شو،‌ من شوهرم بچه نمبخواد  تو بیا منو حامله کن ک بچه دار بشم😑😑😑😑😑 و هزار و یک بی ابرویی دیگه 

از تابستون پارسال ک پشمام ریخته هنوز در نیومده 

اخه اون مرد   هر چقدرم چشم پاک و محکم باشه وا مبده دیگه 

ادمی زاده مگه چقدر  مرد میتونه جلوی همچین زن خرابی کوتاه بیاد 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

انقدر زیاده از اینا مطلقه و غیر مطلقه هم نداره همه دنبال چاپیدنن نگاه نمیکنه پیره جوونه زن داره نداره فقط پول

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

والا مجردشم من دیدم‌تو زندگی خودم مجرد وارد شده بود

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

😢😢اون زنه خوش خاله بوده

بخدا جامعه به حدی خراب شده خوبی نیومده به کسی. همبن افراد باعث شدن نگاه جامعه به همه افراد مطلقه متاسفانه بد بشه 

خاله بیچاره دلش سوخت گفت جدا شده دختر بچه داره بزار کار کنه مغازه بهترین جای شهر رو با قیمت خیلی پایین داد بهش ولی جوری آوار شده که نگو شوهرم خیلی غصه خاله اش رو میخوره چون واقعا زن خوبی بود حتی واسه خاستگاری ما همین زن اومد و بزرگتری کرد 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
والا مجردشم من دیدم‌تو زندگی خودم مجرد وارد شده بود

لعنت کنه خدا اینا رو آخه میگم تو میدونی طرف زن و بچه داره چطور دلت میاد 

یه دختر مجرد وارد زندگیم شده بود، شوهرم خیلی خسیسه، نمیدونم برای اونم خرج نمیکرد یا میکرد! چون همه دنبال پول هستن یا رابطه ای که سیرشون کنه البته اونم که بدون پول نمیشه، شاید  بار اول مجانی، دیگه دومین بار پولیه، خدا ازشون نگذره

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......