2777
2789
شخصیت نذاشته واسه خودش دیگه باید یه جاهایی آدم فکر هم بکنه واسه پول هر کاری نکنه

اگه مصاحبه هاشو گوش داده باشین تاحالا صدهزار بار گفته من برای شادی دل مردم اینکارو میکنم 

معلومه ک احتیاجی نداره ک بخواد برای پولش اینکارارو بکنه

یه مشت سلبریتیم داریم ک دارن از جیب مردم میخورن ولی مردمی نیستن و پشیزی برای مردم احترام قائل نیستن چه برسه بخوان کاری برای شاد کردن مردیم بکنن

البته ک آهنگب خودش به درکی رسیده ک این کامنتا براش مهم نباشه و نیتش چیزی دیگه باشه 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اگه مصاحبه هاشو گوش داده باشین تاحالا صدهزار بار گفته من برای شادی دل مردم اینکارو میکنم معلومه ک اح ...

موفق باشن 

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هستنو انشالله موفقیتشون روزافزون

میدونین عزیزم موضوع اینا نیست 

خیلی طنزپردازان مطرح تو جهان و تو کشور خودمون هستن که بازیشون اجراشون طنز هست اما حالت دلقک پیدا نکردن

مثل چارلی چاپلین که لقب سر بهشون اعطا شد یا آقای مدیری انقدر برنامه رو زیبا با شخصیت با حرفای بسیار سودمند اجرا میکنن 

پشت اینا یه متن هست یا مجریان و طنازان دیگه مثل آقای فرضیایی

ادم باید فکر بکنه به وجهه خودش بین مردم 

گزیده کار باشن 

طوری شده تهیه کننده ها یه میز میذارن ایشونو میارن واسه عذر میخوام چرت گفتن 

ازشون سو استفاده میکنن مقصر خود ایشونن 

نظر شما محترم گل منم موافقم ولی...

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

به طنزاش خندیدیم ولی حس میکنم چیزی که نشون میده نیست و خیلی آدم عصبی به نظر میرسه در واقعیت زندگیش .

نمی‌دونم چرا اما احساس میکنم همش ماسک و نقابه.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اینکه از هر موقعیتی میتونه لحظه طنز درست کنه ،هوش فوق العاده ای داره و برام جالبه که بی ادب نیست 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
ادم سطح پایین نون به نرخ روز خور

من یچیزی به این ادما بگم که نگم اروم نمیشم 

هرکی از حامد خوشش نمیاد میتونه حرف نزنه و اون دهنشو ببنده و سبک هم خودشه و واقعا به اینجور ادمای احمق و اسکل نمیشه چیزی گفت حرف نزنین نمیگن لالین 

و اینکه من فقط با این شخص نیستم با تمام این افرادم و چون بلاخره ما اهنگی فن هستیم دیگه نباید ساکت باشیم😊

من یچیزی به این ادما بگم که نگم اروم نمیشم هرکی از حامد خوشش نمیاد میتونه حرف نزنه و اون دهنشو ببنده ...

آهنگی فن

پست مال سه ماه پیشه

میتونی درباره‌ش گریه کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی