2777
2789
عنوان

21 سالم شد...

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 29 پست
هزینه کن برو دانشگاه رشته های بالاتر .هزینه نکنی نمیتونی به پیشرفتی برسی ‌

الان پول کجاست که آدم پیشرفت کنه به خودش برسه بره مسافرت و...حاجی مشکل اینجاست پول نیست یا برای موارد خیلی ضروری تر خرج میشه مثلا تغذیه و اجاره خونه و... هی💔

اولین جرعه از لیوانِ علم باعث می‌شود شما یک آتئیست شوید ،  اما در تهِ لیوان خدا منتظر شماست...ورنر هایزنبرگ ( از بنیانگذاران مکانیک کوانتومی )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان پول کجاست که آدم پیشرفت کنه به خودش برسه بره مسافرت و...حاجی مشکل اینجاست پول نیست یا برای موار ...

دورو بریا هر کی پولشو داشت پیشرفت کرد .  و رو به پیشرفته .

بقیه که پلی ندارن هیچی  شدن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اخی یاش بخیر۲۱سالگیم منم اونموقع هیچ گوهی نشده بودمبرو فنی حرفه ای ثبت نام کن یه رشته ای ک میدونی تو ...

الان چند سالتونه 

به موفقیت رسیدین؟ 

دارم واسه کنکور میخونم فعلا ولی امیدی به قبولی ندارم

فقط دارم میگذرونم🙂

بدقص .شاد باش . پوچیه همه چی .

برو خیاطی  .  لااقل یه دست لباس برای خودت بدوزی از پوچی دربیایی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دقیقا همینطوره هرکی پول داشت تونست کلاس هایی که دوست داره بره درس بخونه به خودش برسه بره مسافرت و بی ...

چقدر حرفات حقه...

منم همینو میگم 

میگن برو یه حرفه یاد بگیر 

خب خود این پول میخواد که بابام نداره بده 

از اون طرفم سخت گیره و محدودم میکنه نمیذاره کار کنم 

خب من الان چجوری پیشرفت کنم؟ 

الان چند سالتونه به موفقیت رسیدین؟ دارم واسه کنکور میخونم فعلا ولی امیدی به قبولی ندارم

نه من تازه شرو کردم 😂ولی خب خوبه بد نی امید دارم بهش،مهم اینک هدف داشته باشیو بخاطرش حرکت کنی ت چه سنی باشه مهم نی ولی هر چ زودتر بهتر

من دگ دارم میرم ت۲۵تازه دارم کارای تو رو انجام میدم😂♥️هیچیم برا کنکور نخوندم ولی ان شاء الله شانسی قبولم🌝

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..

چقدر حرفات حقه...منم همینو میگم میگن برو یه حرفه یاد بگیر خب خود این پول میخواد که بابام نداره بده ا ...

منم بابام نمیده مامانم یواشکی از خرجی میدزده میده بهم ماهی یه میلیون اگ بتونی جمع کنی اوکیه 

قدبلندم باشه ولی چشم ابرو مشکیا قهوه ای نه ... برااین میگم قد بلند که قد خودم 168زشته کوتاه تر باشه ...

کامل مشکی ک اصن گیر نمیاد من ت کل عمرم فقد یبار یه دختریو از نزدیک دیدم فک کنم از ۱۰۰۰تا ینفر مشکی باشع

منم بابام نمیده مامانم یواشکی از خرجی میدزده میده بهم ماهی یه میلیون اگ بتونی جمع کنی اوکیه

من کلا بابام به مامانم یارانه مونو میده بهش رو هم میشه 1 و نیم تقریبا 

اصلا به هیچی نمیرسیم