2777
2789
اسییییی میشه جواب سوالمو بدی🥲💔حس علی بم چیه؟ درخواس میده؟ چی حس میکنس درموردمون؟

خجالتی یا معذبه؟ 

حس میکنم دلش گیره ها ولی یچی جلوشوگرفته تاالان برا درخواست دادن انگار سختشه 

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه از خودم یچیزی بگیمثل ماه یا فصل تولدخصوصیات اخلاقی

درونگرایی؟کم حرف

معمولا خ چیزاروبیان نمیکنی و میریزی توخودت

بعضی مواقع شیطون

کنی خیالپرداز و اهل رویا ، شهودی

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

درونگرایی؟کم حرفمعمولا خ چیزاروبیان نمیکنی و میریزی توخودتبعضی مواقع شیطونکنی خیالپرداز و اهل رویا ، ...

شهودی یعنی چی؟

بعضیاش درسته

برمیگرده؟

کی؟

منتظره من بهش پیام بدم یا نه؟

شهودی یعنی چی؟بعضیاش درستهبرمیگرده؟کی؟منتظره من بهش پیام بدم یا نه؟

ب احساسات تکیه میکنی و احتمالات رو درنظرمیگیری کمتر از تجربه استقاده و بیشتر به حست اعتماد میکنی ، رویاپرداز و کنجکاو به مسائلی که قبلا نشنیدی یا فکرمیکردی غیرممکنه

فلا ن

اره

ب احساسات تکیه میکنی و احتمالات رو درنظرمیگیری کمتر از تجربه استقاده و بیشتر به حست اعتماد میکنی ، ر ...

فعلا نه یعنی خیلی طول میکشه؟

من پیام بدم باهاش رسمی باشم یانه؟

بهم فکر میکنه؟ چکم میکنه؟

حسش در موردم؟

خجالتی یا معذبه؟ حس میکنم دلش گیره ها ولی یچی جلوشوگرفته تاالان برا درخواست دادن انگار سختشه

ی کوچولو

هعب 💔

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

فعلا نه یعنی خیلی طول میکشه؟من پیام بدم باهاش رسمی باشم یانه؟بهم فکر میکنه؟ چکم میکنه؟حسش در موردم؟

زیاد ک نه یکم صبرهس فقط

چندان فرق نمیکنه واسش

بهت اره فکر میکنه 

زیاد ک نه یکم صبرهس فقطچندان فرق نمیکنه واسشبهت اره فکر میکنه

خودش الان مشکلاتی تو زندگیش داره؟

برگرده مثل قبل میشه؟

ببین اینا که میگی معمولا درست در میاد؟

لازم نیست اسم هارو بدونی؟

خودش الان مشکلاتی تو زندگیش داره؟برگرده مثل قبل میشه؟ببین اینا که میگی معمولا درست در میاد؟لازم نیست ...

۹۰ درصد کاربرای اینجا به حسم اعتماد دارن براسون دقیق درومده اما این اواخر خطاش زیاد شده بیسری دلایل انرژیم کمه اینم درنظر بگیر درحد ۶۰ ۷۰ درصد

بله داره . اره

ن نیازی ب اسم ندارم من تمرکزم رو انرژیهاتونه بیشتر

۹۰ درصد کاربرای اینجا به حسم اعتماد دارن براسون دقیق درومده اما این اواخر خطاش زیاد شده بیسری دلایل ...

پیشنهادت اینه من پیام بدم یا صبرکنم خودش شروع کنه؟

اگه قراره من پیام بدم ضایعم نمیکنه؟

۶۰ ۷۰ درصد خطا زیاد شدهیا ۶۰ ۷۰ درصد درسته؟

نه خطای من کمه ، ۷۰ درسته

پیشنهادت اینه من پیام بدم یا صبرکنم خودش شروع کنه؟اگه قراره من پیام بدم ضایعم نمیکنه؟

این سوال بستگی به ارتباط و جو بینتون خصوصیات فرد مقابل و شما داره که بسته به هرکدوم نتیجش متغیره نمیشه باحس۶ دقیق گفت

چن وقته کاتین؟چجور ادمی بود؟ اخرین اشتباه یا اختلاف مقصر تو بودی یا اون؟ تا بت بگم