2777
2789
سلام گل ، ملوسک خانم خبرم کردن💚بله بپرسازش توجه و محبت میبینم اما تیر مشکلات تو رابطه زیاده انگار خ ...

ممنون💖

کسی هست که ازش خوشم میاد زیاد برخورد داشتیم ولی نمیدونم حسش بهم چیه  بنظرتون خوشش میاد ازم ؟؟

خیلی زیاد فکرم و درگیر کرده 

خیلی نزدیک بودید😅

بهارم 

ممنون💖کسی هست که ازش خوشم میاد زیاد برخورد داشتیم ولی نمیدونم حسش بهم چیه بنظرتون خوشش میاد ازم ؟؟ ...

درست بود؟خواهش میکنم 

حسی عشقی فعلا نمیبینم ازش البته فعلا.

مشخص بود خودتم  برای اکثر مسائل زیاد فکرمیکنی و شهودی هستی کمی هم درونگرا و احساساتی

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا حسم اوکیه جز سوالات رنگ لباس و ماه تولد دیدن پاسخای دقیق برام سخت هست انرژی زیادی میخواد ک من ندارم متاسفانه 

بیشتر جهت اطمینان شخصیتی میگم برای کاربرها

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

[QUOTE=343453077]خدانکنه عزیزدللللممم😍😍💚اخ که چقدر این پستت روحیه داد بهم قربونت بشم مننن انرژی مثبت که خود تویی💚 ...[/QUOTE

عشقِ منیی تو کههه😍🟣❤️

هرکسی مشکلی داشته باشه اطرافم از کاربری من استفاده میکنه پس نگید چرا تو کاربریت سگ میزنه گربه میرقصه

نه کلا یه. نفر هست

اخر این رابطه برام مبهمه ، تا ازدواج ممکنه پیش برید

[QUOTE=343453077]خدانکنه عزیزدللللممم😍😍💚اخ که چقدر این پستت روحیه داد بهم قربونت بشم مننن انرژی م ...

قربونت بشممم من😍😍😍🌌