2777
2789

واقعا کار بزرگی کردی. هر زنی توان اینو نداره که بتونه خودش رو از اون وضعیت بکشه بیرون. مادر پدر من تمام عمر با هم مشکل داشتن. مادرم هیچ وقت نتونست خودش رو نجات بده. 

مرا به خیر تو امید نیست, شر مرسان  

مریم جان منم جدا شدم و الان فقط فقط بخاطر دخترم میگم کاش اینکارو نکرده بودم چون تقاضای طلاق از طرف من بود.

بزار یه مدت بگذره فکرت و ذهنت اروم بشه دوباره تصمیم بگیر و به خاطر دختر بهش یه فرصت دیگه بده

الان رو بهت حق میدم که اونو نخوای .پس بخودت مهلت بده تا به این نتیجه برسی و دخترت بعدا حسرت نخوره

نیکا ۹۲ سابقم🤗کاربر قدیمی😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون یکی مثل خودش نصیبش میشه کسی که چشمش دنبال مردای دیگه ست 

افرین به اراده شما این کاری که با شما میکرده اخره حقارت هست 

نگران دخترت نباش زیر دست همچین پدری و مادر افسرده بهتر تربیت نمی شد

تازه اول عشق و زندگیته خواهر برو حالش رو ببر  یه سر خر از زندگیت کم شده  خونه رو نزدیک ما ...

مامان سروناز زندگی اینا نیس 

یه زندگی سالم و نرمال نیس

مریم یه بچه داره ‌.یه دختر معصوم که هیچ اراده ای برای اینکه به این دنیا بیاد نداشته و الانم هیچ نقشی تو این جدایی نداره .این زندگی انتخاب اون نبوده

من میگم به خاطر دخترش فداکاری کنه و برگرده

ولی نه الان

یه مدت لازمه که هم اون پشیمون بشه واقعا و هم خود مریم بتونه به این نتیجه برسه که فقط بخاطر دخترش حضور اونو تحمل کنه

منم کم پیام نداد ولی انقدر ازش بدم می اومد انقدر گریه هام تو دوران طلاق عاطفی کرده بودم اشکی نمونده ...

عزیزم شما شغل داری؟وضع مالیت خوبه؟خانوادت حامیت بودن؟اگه دوس داشتی جواب بده

من میگم به خاطر دخترش فداکاری کنه و برگرده ولی نه الان یه مدت لازمه که هم اون پشیمون بشه واقعا و ه ...

چرا بايد به خاطر دخترش خودش زجر بدهوقتي طلاق گرفته معلوم خيلي از حرمت ها اين وسط از بين رفته دختر اين خانومم بزرگ تا بياد استاتر وايسه شوهرش پشيمون بشه مطمنن دخترش بزرگ شده اين برگشت به خاطر دخترش فايده اي نداره ! شوهر ايشونم اگه پشيمون بود نمي گفت بيا صيغه ام شو! 

خدایا مراقب دخترم باش!!!!!!!
من میگم به خاطر دخترش فداکاری کنه و برگرده ولی نه الان یه مدت لازمه که هم اون پشیمون بشه واقعا و ه ...

دوست عزیز تاپیک های قبلی این خانم رو بخون تا متوجه عمق فاجعه باشی.این خانم شاغله دستش تو جیب خودشه ازدواج نمیکنه میشینه با بچش زندگی میکنه یه زندگی آروم  بدون دعوا روح بچه تو محیط متشنج بد بار میاد .افسرده پرخاشگر .

بعضی وقتها جدایی خوبه

از کارهام دیدن کنیدdonyaienoghteha@
میخوام برم کل دنیا رو بگردم  انقد کارا هست که میخوام انجام بدم اما تنهایی نمیشه  هرچی به ...

نه اصلاا هم خطرناک نیست. لازم نیست پیش پیش برنانه هات رو به کسی بگی.‌بشین قشنگگگ برنامه ریزی کن. هم خودت و هم‌دخترت به یک ریکاوری نیاز دارید. برید یک سفرر حسابییی. با بهترین امکانات. یک سفر داخلی خوببب ترتیب بده با دخترت برو. من خودم شخصا به کیش و شیراز خیلی علاقه دارم. من بودم بهترین بلیط هواپیما رو میگرفتم بهترین هتل رو رزو میکردم با دخترم میرفتم عششققق میکردم. نفسسسسسسسسسسسس میکشیدممم

مریم جان منم جدا شدم و الان فقط فقط بخاطر دخترم میگم کاش اینکارو نکرده بودم چون تقاضای طلاق از طرف م ...

من یه عمر وسط دعواهای پدر و مادرم زندگی کردم. هیچی از زندگیم نفهمیدم. افسردگی شدید گرفتم. بعضی وقتا به همسرم میگم احساس میکنم یتیم بزرگ شدم. بابام فکر خواسته های خودش بود مادرم با غم و غصه هاش سرگرم بود. حالا هم میگه به خاطر تو تحمل کردم! 

مرا به خیر تو امید نیست, شر مرسان  
میخوام برم کل دنیا رو بگردم  انقد کارا هست که میخوام انجام بدم اما تنهایی نمیشه  هرچی به ...

بهترين كار همينه 

حتما دست دخترتو بكير و با يه تور بيا مسافرت 

اصلا هم سخت نيست 

تروخدا اين حرفهارو بريز دور 

مسافرت با بچه ات كجاش سخته ؟ 

يه بار برو ديكه ول نميكني 

اتفاقا الان وقتشه كه بري هوايي بخوري ارامش بكيري