2777
2789
دخترم حضانتش با منه  من هرگز نمیتونم ازدواج دایم داشته باشم  چون ضمن طلاق توافقی شرط گذا ...

کلا میتونه تا 9 سالگی همچین تصمیمی وجاهت داشته باشه بعد 9 ساال حضانت از تکفل خارج میشه و خود فرزند میگه میخواد با کی زندگی کنه تا اون موقع هم خدا بزرگه فعلا چند سال به ازدواج فکر نکن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تمام نگرانی من دخترمه  خودم حس رهایی و آزادی دارم

هنوز زندگیت رو روال جدید نیوفتاده واسه همین نگرانه دخترتی ,, باید خوب فکر کنی و برنامه ریزی کنی براش به هر حال این بچه به هر دوی شما احتیاج داره و حمایتتون در همه مورد باید کاری کنی که کمترین آسیب رو ببینه

هیچ کاری نکن فقط به این فکر کن الان باید استراحت کنی تا دو ماه به آینده فکر نکن - من یه وقتا میگم اگر پیش همسرم بودم چقدر می اومد هزینه میکرد برای دخترم بعد میرسم به هیچی میگم الان وضعیت دخترم خیلییییییییییییییییییییییییییییییی بهتره 

فعلا استراحت کن دخترت هم خوبه بزرگه سال دیگه حضانت اش تمومه و انتخاب با خودش هست حتی اگر شما ازدواج  کنید 

این پیغام هایی که میفرسته بیشتر عذابم میده 

اون اگه منو دوست داشت 

چرا طلاقم داد 

ده سال زندگیم هدر شد 

به پای مردی که دوستم نداشت 

عذابم میداد 

تحقیرم میکرد 

نادیده میگرفتم و.....

منیکه ده سال تمام تلاشم و کردم که دیده بشم اما هربار بیشتر سرکوب شدم 

منی که شخصیت و وقارو متانت و رفتارم زبانزد همه بود 

همیشه تحقیر میشدم 

به جرم سادگی و حجب و حیا و....

LilySlim Fitness goals tickers
این پیغام هایی که میفرسته بیشتر عذابم میده  اون اگه منو دوست داشت  چرا طلاقم داد  ...

مطمئن باشید خدا حفتون رو میگیره

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎

مهریم و همون سال اول بخشیده بودم 

به خاطر رضای خدا و چون همسرم میگفت مجبورم کردین من اون مهریه رو قبول ندارم 

منم خواستم بدونه که مادیات برام بی ارزشه همون سال اول نامه نوشتم و امضا کردم و مهرم و حلال کردم 

نمیدونستم این مرد هزار چهره پوست میندازه و عوض میشه

این پیغام هایی که میفرسته بیشتر عذابم میده  اون اگه منو دوست داشت  چرا طلاقم داد  ...

منم کم پیام نداد ولی انقدر ازش بدم می اومد انقدر گریه هام تو دوران طلاق عاطفی کرده بودم اشکی نمونده بود واقعا حسی نداشتم انگار تموم شد و علنی شد کلی برنامه داشتم و خودم ایده آل ندیدم هدفام در حد هفته بود این هفته اینکار میکنم در نهایت هم الان بعد چند سال خیلی همه چی بهتره 

مریم با مامن بلدا ارتباط بگیر من ایشون رو به عنوان یه زن موفق یه شیر زن یه کسی که طلاق شد سکوی پرتاب به سمت موفقیت قبول دارم

خوشحالم تو هم بالاخره کاری رو که باید کردی. ادم یه گربه هم داشته باشه تو خونه بهشو وابسته می شه هر چند که هر روز بهش چنگ بزنه این حالت سردرگمیت هم به خاطر همون حس وابستگیه که خود به خود از بین می ره نفسسسسسسسسسسسسسسسسسس بکششششششششششش

همه چیز عالیه داره از اسمون طلا می باره
مهریم و همون سال اول بخشیده بودم  به خاطر رضای خدا و چون همسرم میگفت مجبورم کردین من اون مهریه ...

منم نه گریه میکنم نه ناراحتم .....فقط نگرانم ....بیشتر هم به خاطر دخترم  که همه میگن طبیعیه و بعدا درست میشه

واقعا متاسفم برای همجنسای خودم که با دخترای مردم اینکار رو میکنن

واقعا ناراحت کننده ست ، خدا به دادمون برسه 

دوره زمونه بدی شده

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎