2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 36 پست

1- حتما درآمد مناسب داشته باشه 

2- اخلاق خوب داشته باشه 

3- ظاهرش به دلتون بشینه 

4- خانواده ی خوبی داشته باشه .

اینا مهمترین ملاک های ازدواجه از نظر من ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
1- حتما درآمد مناسب داشته باشه 2- اخلاق خوب داشته باشه 3- ظاهرش به دلتون بشینه 4- خانواده ی خوبی داش ...

کاریگر کارخونه دارمدش ۱۲ تومن بیشتر نیست نمدونم دیگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من درد بی پولی رو کشیدم خانوادم هم خیلی خوش اخلاقن ،،تاثیری نداره باید زجر بکشی که چرا بی پولی

من هم درد بی پولی کشیدم

هم درد بد اخلاقی طرف مقابلمو

درد بد اخلاقی به مراتب سخت تره

نمیگم بی پولی بد نیست بده اتفاقا ولی راه چاره داره میتونی دو تایی کار کنید که وضعیت بهتر بشه ولی اخلاق بد جبران نمیشه فقط باید طلاق بگیری تا درست بشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
من هم درد بی پولی کشیدمهم درد بد اخلاقی طرف مقابلمودرد بد اخلاقی به مراتب سخت ترهنمیگم بی پولی بد نی ...

درسته ولی من نمتونم کوتاه بیام خواستگارهام اگه چیزی هم نداشتن حداقلش درس خونده بودن ولی این .....

کاریگر کارخونه دارمدش ۱۲ تومن بیشتر نیست نمدونم دیگه

اگه بتونید با وام ازدواج یه خونه رهن یا اجاره کنید و مقداری وسایل زندگی تهیه کنید به نظرم 12 تومن نهایت کفاف خرج روزانه تون کنه ..باید به فکر درآمد دیگه ای باشید ..یا اینکه از خانواده پسر کمک بگیرید .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اگه بتونید با وام ازدواج یه خونه رهن یا اجاره کنید و مقداری وسایل زندگی تهیه کنید به نظرم 12 تومن نه ...

اره چون خانواده خودم نمتونن وضعمون خوب نیست،،به خاطر همین مگم پسر باید وضعش خوب باشه