2777
2789

بچه ها پسره یه جلسه اومده خواستگازی بعد فرداش برای اشنایی زنگ زدن تلقتی صحبت کردن بعد 

خواهارم گفته نعیار های ازدواجت چیه 

پسره گفته خوشکلیه اولیش 

بعدش یکم از ایت ور اون ور حرف زون به خواهرم گفته برو باشگاه 

یا گفته مامان بابای من کشاورزن وقتی رفتیم خونه مانانم اینا تو کلرای خونه باید به مانانم کمک کنی 

منم زنگ زدم با ماملنم صحبت کردم گفتم پسره نیومده اینجوری میکنه

مثلا نمونش خواهر شوهر خودم پسره اولش ازدواج کردن اول گفت  برو باشگاه بعدشم گفته سین ه هات اویزونه برو عمل ون موهاتو رنگ کن ابروهاتو درست کن 

اون ابجیه منو اون طور که هس پسندیده چرا گقته برو باشگاه شرط میزاره زیبایی ملاکمه شاید فردا صورخ خواهرم یه چیزیش شد زیبایشو از دست داد اون وقت چیکار میکنه؟؟ 

بعد مامانم عصبانی شد نه تو داری قضیه رو بزرگش میکنی و اینا بعدش گوشبو گذاشت رفت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوا نداره 

الکی میومد میگفت معیاراشو چیز دیگه میگفت خوب بود ؟ 

خب این خاسته هاشه اینارو گفته 

اگه خاهرتون نمیتونه بپذیره رد کنه 

دعواش کجا بود 

باشگاه رفتن بد و عاره مگه ؟ مگه فقط هرکی مشکل اندام داره میره ؟ من با اینکه خودم خانمم ولی اگه پسرمیبودمحتوا اینو به طرف میگفتم که ورزش کنه چون از زنی که ورزش نمیکنه خوشم نمیاد

با گفتار به متن گوگل دارم کار نیونم اون میرنویسه خودم دستم بنده

تایپ کن .ما داریم معما حل میکنیم

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

دعوا نداره الکی میومد میگفت معیاراشو چیز دیگه میگفت خوب بود ؟ خب این خاسته هاشه اینارو گفته اگه خاهر ...

خب کسی  که اومده خواستگاری خواهر متو اون طور که هس پسندیده نه اینکه بگه اره حالا یه باشگاه برو فلان کن 

خواسته هاش هم صادقانه کفته ولی فردا مس فردا اگه اون زیبایی نبود اونم معیارش زیباییه ادمو می ترسونه 

خب کسی که اومده خواستگاری خواهر متو اون طور که هس پسندیده نه اینکه بگه اره حالا یه باشگاه برو فلان ...

خب اون ادم زیبایی معیارشه 

از نظر من و شما بده این ردش کنید 

دعوا نمیخاد که خاهرتون خودش چند سالشه ؟ رد کنه اگه نمیپذیره اینو 

اونم میره کسیومیگیره که باهاش کنار بیاد 

خب اون ادم زیبایی معیارشه از نظر من و شما بده این ردش کنید دعوا نمیخاد که خاهرتون خودش چند سالشه ؟ ر ...

من با خوارم مشکل ندارم مامانم میگه تو بزرگش میکنی اون همچینچیزی مد نظرش نیس 

من با خوارم مشکل ندارم مامانم میگه تو بزرگش میکنی اون همچینچیزی مد نظرش نیس

مادرت کمر بسته خاهرت ازدواج کنه 

خودتو بنظرم دیگه بکش کنار 

تو چرا دعوا میکنی 

خاهرت خودش دعوا کنه 

شما براشون از اتفاقاتی ک ممکنه رخ بده گفتید

دیگه دخالت نکن

بزار راه خودشونو برن

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂