گندمک_سابق مدیر عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 621 عنوان پسرا | مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 20 پست دختری که تاحالا دوس پسر نداشته حجابشم شالومانتو شیطونهزرنگهفقط درونگراست بعضی مواقع زیاد گریه میکنهبنظرتون چه جور دختریه؟خانمام نظر بدن کاربریم یه هفته تعلیق شده @gandmak 1403/03/30 | 09:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندمک_سابق مدیر استارتر عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 621 خوبه که خوبه اما حس میکنم مشکلی دارم که که از طرف همکلاسیاو...دارم طرد میشم واقعا نمیدونم مشکلم چیه دوس ندارم پیش روانشناسو...برم چون بنظرم نمیتونن کاری انجام بدن کاربریم یه هفته تعلیق شده @gandmak
mobinaa84 عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 4302 خوبه اما حس میکنم مشکلی دارم که که از طرف همکلاسیاو...دارم طرد میشم واقعا نمیدونم مشکلم چیه دوس ندار ... خواهشا این تفکرات رو دور کن تو برای خودت زندگی میکنی این ویژگی هایی که گفتی برا منم بود با این حساب که من برونگرومحس طرد شدن رو بیخیال هر جور دوست داری باش به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇
گندمک_سابق مدیر استارتر عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 621 خواهشا این تفکرات رو دور کن تو برای خودت زندگی میکنی این ویژگی هایی که گفتی برا منم بود با این حساب ... ممنون♥️ کاربریم یه هفته تعلیق شده @gandmak
گندمک_سابق مدیر استارتر عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 621 سلام خواهرخوبی در خواست دوستیم قبول کن کارت دارم🌱💞 سلام گلم شرمنده درخواس قبول نمیکنم همینجا بگو کاربریم یه هفته تعلیق شده @gandmak