2777
2789
عنوان

شب نشيني😁

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 108 پست
عه راست ميگي الان حدس بزن من كجاي ايرانم😁

سمنان؟  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم زیاد میریم ساندویچی جمال😂😂

اره ساندویچی جمال که معروفه خیلی میچسبه فلافل هاش..

😋

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری

تهران، گرمه، ترافیکه، شلوغه

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
من فقط فلافل شاهین رو دوست دارم ایستگاه 7 ابادان.....بستنی عشایر 😋😋😋😋خیلی خوشمزه است

ابادان زیاد نمیرم مگه بخوام برم بازار که مستقیم میرم امیری و برمیگردم😀البته از وقتی گفتن دست فروشا امیری رو جمع کردن دیگه اونجا هم نرفتم

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری
عالي نصف بيشتر عمرم اونجا بودم. مدرسه دانشگاه همه ي دوستام در كنارش غربت هم بود ولي چون به ايران نزد ...

چطوري دل كندي از اون بهشت؟ من يه مدت كيش بودم موقع اومدن سكته كردم از ناراحتي😞

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
ابادان زیاد نمیرم مگه بخوام برم بازار که مستقیم میرم امیری و برمیگردم😀البته از وقتی گفتن دست فروشا ...

آره جمع کردن بردن بازار شب ولی مثل قبل نیستن جنسا. ..صد رحمت به کنزالمال😂