2777
2789
عنوان

میخایم جداشیم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 26 پست

ادمی که اینجوری بوده رو نیمسه کاری کرد 

مخصوصا مردا بخاطر غرورشونم که شده خودشونو تغییر نمیدن . 

تو ار تول دیدی با همین شرایط پس مجبوری قبول کنی 

در عوض یکم بجای دعوا اینا عشوه بیا یکم قلق شو بگیر دستت بگو کم بخور اشکال نداره بعد به مرور بگو هعی کمتر بخور بخاطر من . یهویی بگی میخوره تو پرش ب غرورش بر میخوره بدتر لج میکنخ 

بخاطر ی مشروب خوردن زندگیتو خراب نکن این همه ادم دارن اینکارو میکنن کسی هم قرار نیست بره بهشت که با مشروب برع جهنم . 

درسته شاید بدت بیاد ولی باید یکم سیاست داشته باشی یواش یواش بگی 

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری سخت میگیریخودت فک کن ده سال دیگه بهت بگن علت طلاقت چی بوده بگی مشروببیهیال بزار بخوره خودش از س ...

ما مسلمونیم 

استارترم حتما مسلمونه 

خدا تو قران گفته 

نزدیک زنا نشید 

نزدیک مشروب نشید

دو تاشون به یه اندازه مخربه

نگفته زنا نکنید 

نگفته مشروب نخورید

گفته حتی نزدیک نشید 

بهش فکر نکنید 

با آدمای اینجوری رابطه نداشته باشید

.

.

.

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

ادمی که اینجوری بوده رو نیمسه کاری کرد مخصوصا مردا بخاطر غرورشونم که شده خودشونو تغییر نمیدن . تو ار ...

همه حرفات درسته تا جاییکه منکر یه جیزایی سدی

ولی شما کلا اعتقاد نداری به معاد و قران 

چطور میای به کسیکه معتقده مشاوره میدی!؟

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

ما مسلمونیم استارترم حتما مسلمونه خدا تو قران گفته نزدیک زنا نشید نزدیک مشروب نشیددو تاشون به یه اند ...

الان ازدواج کرده چیکار کنیم

خود خدا هم گفته سعی کنید جدا نشید چون طلاق عرش خدارو بصدا در میاره

خب اگه مسلمونیم رعایت کنیم پس

کسی الکی الکی نمیتونه نسخه طلاقو بپیچه که

طرف شوهرش دائم الخمر بوده خودش حافظ قرآن نشسته زندگیشو کرده کم کم سوهرشم به راه درست برده

من خودم نمیگم بیا طرفو امر به معروف کن مجبورش کن و خودمم اگه فرد مقابلم همچین موردی داشته باشه ولی از نظر بقیه چیزا خوب باشه سعی میکنم ایرادی نگیرم و با رفتارم رفتار درست رو یادش بدم

نه اینکه داد و هوار راه لندازم که ما مسلمونیم تو نباید مشروب بخوری

اونم لج کنه بدتر شه

باید عاقلانه تصمیم گرفت نه فقط بر اساس دین

هر چند که فکر کنم دین هم نظرش همین باشه و با عقل رابطه دو سویه داشته باشه

همه حرفات درسته تا جاییکه منکر یه جیزایی سدیولی شما کلا اعتقاد نداری به معاد و قران چطور میای به کسی ...

منکر چی شدم ؟

من کاری به اعتقاد ندارم هرکسی دین مذهب و طرز فکر خودشو ذاره  نمیخامم الان تاپیکو بکمم مذهبی فقط دارم میگم همه ما ی سری بدی ها کردیم که کم نیست و خدا از حق خودش بگذره از حق بنده هاش نمیگذره پس اینکه نخور بری بهشت نیست . 

پس این نیست که بگی چون بری بهشت پس نخور ممظور اینه ی سعی کنی کمتر گیر بدی تا رفته رفته از خوردنش کم کنی تا حدی که دیگه کلا بزاره کنار

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

همه حرفات درسته تا جاییکه منکر یه جیزایی سدیولی شما کلا اعتقاد نداری به معاد و قران چطور میای به کسی ...

کسی که اعتقاد نداره هم ممکنه بدش بیاد

من اعتقاد انچنانی ندارم اما از مشروب و سیگار و قلیون و هر چی که از این خانواده باشه بیزارم

هیچ ربطیم به گناه و غیر گناهش نداره برام

با اینکه شاید حتی دسترسی هم داشتم خودم هیچوقت سمتش نرفتم

حرف منم همینه

اره نمیدونم چرا الکی ی سری چیزا رو سریع مذهبی میکنن به دین مذهب ربط میدن

سلام، بخاطر مشروب؟ 

اگه مشروب میخوره و اذیتت میکنه، و کتکت میزنه، ازش جدا شو. 

ولی اگه فقط مشروب میخوره،خب بقیه دوستاش زناشون ازشون جدا شدن یا میشن؟ 

اگه بگی طلاق، و محدودش کنی اون دیگه بیرون و دور از چشمت میخوره،که نمیدونی با چه کسی خورده، دهنش بو بده، و بخوای، مچش بگیری و بهت دروغ میگه..و انکار میکنه. 

و دیگه کلا دروغ توی زندگیت پر رنگ میشه و بی اعتمادی بوجود می آید، 

آخه، کسی هست نخوره؟ 

خیلیا گل مل، بنگ و دودی هستن، 

تو سنی قرار داره که میخوره،

ولی یه مدت خاص داره، 

دیگه نمیخوره، هرچی بلوغ فکری بره بالاتر،خودش اینو منع میکنه برای خودش..

ولی از راه ترحم وارد شو بگو من اذیت میشم،گریه میکنم،از اینجور حرفا،به هرحال دوستت داره، بهت احترام میذاره، و خودشو محدود میکنه.