2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره اون بوددد😂😂😂😂

بهش حس داری که اجازه دادی چه طور اشنا شدید

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
نه عزیزم دیت اول طبیعتا شناخت زیادی ازش نداری ، درست نیست بعدا پشیمون میشی . بذار هر وقت کاملا اطمین ...

اخه اشنا بود اینم بگم بعد سه ماه رابطه لانگ همو دیدیم 

اخه اشنا بود اینم بگم بعد سه ماه رابطه لانگ همو دیدیم

خب پس. طبیعیه😂😂

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
عه ضایع بازی ک نبوده؟؟😂😂

نه ایشالا دیگ اونم میخاسته خب😂

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز