2777
2789
همه چیزظاهرنس

بعضیا فکر میکنن قیافه و پول دقیقا تمام نیاز زندگی مشترکه 

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از درآمدشون راضی هستن ؟؟

من اینجا خیلی شنیدم که گفتن همسر یا برادر و یا اقوام درجه یک شون قاضی هست و حقوقش اصلا خوب نیست 

و در حد کارمند هستن 

میتونم بگم به احتمال زیاد کارآموز هستند یا خودشون توقع شون خیلی بالاست 

در آمد همسر من به عنوان یک قاضی با یازده سال سابقه 

خیلی عالیه 

نمیکنم نجومی هست اما اصلا کم و کارمندی هم نیست 

باهاش راحت میشه یک خانواده ده نفری رو ارتزاق کرد و پس انداز هم داشت 

اما منبع درآمد همسرم فقط این نیست 

ایشون کارخونه دار هم هستند و از تولید محصولات شون هم درآمد دارن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
من اینجا خیلی شنیدم که گفتن همسر یا برادر و یا اقوام درجه یک شون قاضی هست و حقوقش اصلا خوب نیست و در ...

انشالا که موفق باشن دعا کنید منم بتونم حقوق بخونم خیلی دوست دارم 

صبح میشه این شب 🌱

ولی درسته پسرا معمولین چون سنشون کمه ولی استادا اوففففف ۲ تا استاد جون قاصی داریم جیگرن به چشم برادر ...

مال ما مجرد و جوون 😂فقط نگم که سر کلاسشون اینقدر شلوغه که نگو از دختر و پسر 

ولی انصافا خوبم درس میدن 

من اینجا خیلی شنیدم که گفتن همسر یا برادر و یا اقوام درجه یک شون قاضی هست و حقوقش اصلا خوب نیست و در ...

الان حقوقش از قضاوت چقدره چطور ما قاضی میبینیم حقوقاشون داغونه فقط کلاس اجتماعی بالاس

میتونم بپرسم رتبه اتون چند بوده ؟؟و ورودی چه سالی هستین ؟؟

من ورودی ۴۰۲  پشت کنکور بودم رتبم ۲۷۰۰ منطقه ۲  انتظار رتبه خیلی بهتری داشتم ک به خاطر سوابق نشد ولی خداروشکر الان خیلی راضیم