2821
2789
بابات تلاشت بهت تبریک میگم چون با افتخار قبول میشی برای منم دعا کن نهایی رو خوب پاس کنم

عشقم لطفاً منو هم بگو برات آیت الکرسی میخونم 

پزشکی میارم امسال ؟

ازدواج دار امسال ؟ شغلش میتونی حدس بزنی ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سهیل داره ولی پیشنهادش خیلی محکم نیست

لطفا منم بگو اموزگاری قبولم در نهاایت؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
خیلی دوست داره مبارک باشه گل قشنگم

وااای واقعا ؟!خیلی خوشحال شدم 😍 

اونسری ازتون پرسیدم گفتین شاید پیشنهاد نده البته اخرین نفر ازتون پرسیدم شما هم انرژی نداشتین قرار بود بعدا جوابمو بدین که دیگه خبری نشد 😁😅

گلم کی پیشنهاد میده ؟ 

خانواده هامون راضین ؟

.

منم میگی اموزگاری قبولم در نهایت....؟؟؟؟؟

آره آنقدر استرس نداشته باش عزیزم الکی استرس هم به خودت وارد نکن برا همه چی همه چی ارزش‌ غصه خوردن دل قشنگتو نداره

❤️✨
آره آنقدر استرس نداشته باش عزیزم الکی استرس هم به خودت وارد نکن برا همه چی همه چی ارزش‌ غصه خوردن دل ...

وای دقیقاااا استرس پررر

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
عشقم لطفاً منو هم بگو برات آیت الکرسی میخونم پزشکی میارم امسال ؟ازدواج دار امسال ؟ شغلش میتونی حدس ب ...

آره 

با یکی آشنا میشی از همه لحاظ عالیه ولی شغلش نمیدونم چون آیتده گو نیشتم

❤️✨
وااای واقعا ؟!خیلی خوشحال شدم 😍 اونسری ازتون پرسیدم گفتین شاید پیشنهاد نده البته اخرین نفر ازتون پر ...

آره خانواده هاتون راضی میشن نمیدونم کی

❤️✨
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز