2777
2789
عنوان

شب نشيني😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 197 پست
آره خبری نبود....

خب خداااااروشکرخدااااااروشکرهی اتفاق بدی نیفتاده باشه خبرخوب پیــــــــشکش

وصیت کردم وقتی من مردم کرم ضدآفتاب وعینک دودیموباهام خاک کنن!!!نیست همش نوربه قبرمبارکم میباره،منم که پوستم حسااااس😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهوه ای روشن عسلی اینا....ده سالی بود این رنگی بود. سفید زیاد دارم دیگه رنگ روشن قشنگ نمیگیره. این س ...

مباركت باشه مثل من پس سفيدي  

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
هنوز برنگشتم خونه😂😂 خوابه الان😆

عزیزم موهایه خودت چه رنگیه؟که پر کلاغی کردی

من موهام روشنه خیلییی دوست دارم مشکی کنم اما همه میگن ضایع میشی!

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
مباركه خانم موقشنگ😃به سلامتي ازش استفاده كني😆

مرسی😁😁😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

عزیزم موهایه خودت چه رنگیه؟که پر کلاغی کردی من موهام روشنه خیلییی دوست دارم مشکی کنم اما همه میگن ض ...

دلمو زدم دریا دیگه واقع جرات میخواد 😧

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

خيلي قشنگ بود فرمول رنگش چي بود

همه چی😂

C و n همیشه میزدم

مبارک باشه  منم باید یه بار امتحان کنم

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

من قبلا يه باري پر كلاغي كردم زياد بهم نيومد يه هفته پيش موهامو خرمايي كردم دوسه روز قشنگ بودا بعد دوباره روشن شد و رنگ ايرهرو موهام پسر 😐حالم گرفته شد

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
من قبلا يه باري پر كلاغي كردم زياد بهم نيومد يه هفته پيش موهامو خرمايي كردم دوسه روز قشنگ بودا بعد د ...

منم هرچی میزدم روشن میشد..😦