2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 22 پست
مشکل خاصی نداره، جهت پیشگیری گفتم.

مرسی داداش درست گفتی ولی من هیچوقت قصد ندارم تو نی نی سایت ازدواج کنم چون اطراف خودم خواستگار دارم اما خب ب دلم نمیشینه 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
مرسی داداش درست گفتی ولی من هیچوقت قصد ندارم تو نی نی سایت ازدواج کنم چون اطراف خودم خواستگار دارم ا ...

انقد صبر کن تا یکی پیدا شه که دوسش داری

منم این نی نی سایتیه رو‌ بعد‌از سع سال خواستگاری این‌واون رفتن پیدا کردم

من جات باشم در های مختلف رو باز می‌ذارم که سریع تر به نتیجه برسم

به نام خدای رنگین کمان 🌈 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هست

کو نشونم بده  

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ارهی کاربر اینجا از من برا عموش خواستگاری رد ولی خب تضمینی وجود نداره

چع بعد

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چرا بد ؟؟؟

همین طوری

چرا بد ؟؟؟