2777
2789
عنوان

❌ازدواج❌

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 38 پست
نه اونطور نیست

شما بالاخره تصمیم میگیری و ب احتمال بالا قبولش میکنی ولی ی توصیه میکنم بهت زود بچه دار نشو 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
عزیز تموم کنم بلایی سر خودش بیاره میفته گردن من!

والا بدرک ، واس مرد جماعت نباید غصه خورد ، این الان اینطوریه فاز عشقو عاشقی داره ، یه درصد عقد کنین خیالش از وجودت توی زندگیش راحت بشه عوض میشه ، دیدم ک میگم ،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان حتی شلوار ی پسر دراورد فیلمش گرفت سر من در این حد تا اخرش برین دیگه

عزیزم ایشون لات هستش

شخصیت ضد اجتماعی داره

نمیدونم والا دیگه. تصمیمش با خودتونه 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

درسته سخته ۲ سال باهاش خاطره دارم سختهولی من صبرم خیلی بالاس سخت تر از این هام کشیدم میتونم اگه باها ...

خودت و نجات بده...

خودت و برای یه ادم دیگه نکش پایین...

یه نگاه به زن های اطرافت بنداز ببین کدومشون شبیه رویاهاشونن؟

زندگی سخته...یکی و انتخاب کن بتونه کمکت کنه دووم بیاری

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
شما بالاخره تصمیم میگیری و ب احتمال بالا قبولش میکنی ولی ی توصیه میکنم بهت زود بچه دار نشو

واقعا من شرایطم شرایطیه ک میتونم با افراد خیلی بهتر ازدواج کنم

فقط مشکل اینجاس که نمیتونم تموم کنم باهاش

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک ترک..
والا بدرک ، واس مرد جماعت نباید غصه خورد ، این الان اینطوریه فاز عشقو عاشقی داره ، یه درصد عقد کنین ...

حرفتو قبول دارم ولی بدرک که وقتی خودکشی کنه بنظرتون ابرو برای ما میزارن؟خوانوادش ول کن ما هستن؟

خودت و نجات بده...خودت و برای یه ادم دیگه نکش پایین...یه نگاه به زن های اطرافت بنداز ببین کدومشون شب ...

مطمعنم ک بدون اون من به جاهای خیلی بالاتری میرسم دید اون نسبت به زندگی و دید من کاملا متفاوته

ولی نمیدونم چیکار کنم چطور تموم کنم خودکشی کنه همه چی میفته گردن من

مطمعنم ک بدون اون من به جاهای خیلی بالاتری میرسم دید اون نسبت به زندگی و دید من کاملا متفاوتهولی نمی ...

چرت و پرتاش و باور نکن...نمیکشه خودش و...

ولی اگر دیدی اوضاع بده کمک بگیر از کسی

«خدایا آرام کن دلهای ما را»