2777
2789

برا من که خبر بارداریمه

اینکه متوجه بشم باردارم و همسرم و خانواده هامونو سورپرایز کنم🥺❤️‍🩹

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه توبارداربشی انشاءالله

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

اینکه اون خانم خونمو بپسنده معامله جوش بخوره از این ساختمون بی فرهنگ برم لطفا دعا کنید خبر خوب بم بدن

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

بگن نتایج کنکورم اشتباه بوده و درصدام اصلاح شده

عزیزممم🥺 ان شاالله درست میشه امسال نشد سال بعد❤️

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

عزیزکرده ای دارم که تا حالا هرگز به خانه ام نیامده،بیش از ۱۰سال هست ندیدمش و این سالها رابطه با تلفن حفظ شده،بگه یا بگن داره میاد خونه ی من،آآآخ که چه سفره ای بچینم اگه بیاد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

حدود شمارشی ک کردم 256 جلسه تراپی داشتم  یعنی 256  45 دقیقه ای بگن ک دیگه نمیخواد بیای ...

الاهی آمین

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند