2777
2789

من ۱۷سال قبل خواستگاری داشتم ک خوب بود اما ب دلم نبود چون همش تهدید می‌کرد اگه باهام ازدواج نکنی پدرتو درمیارم و ....من خیلی ازش میترسیدم البته اونموقع ۱۵ ۱۶سالم بود.و تو یه خیابون بودیم خونمون.بروز ک از مدرسه اومدم مادرم گفت مادرش خونمون بوده گفته مسعود پسرم فقط دختر شمارو میخواد..منم گفتم ن اون خیلی پی شره..و گفتیم میخام درس بخونم الکیی.و بعد ۴ماه من یهویی ازدواج کردم جوری همه شوکه شدن.چون شوهرم وضع مالی خوبه...وحالا مادرش بعد چند سال ب مامانم گفته حلال نمیکنم اونی ک نزاشت دخترت عروس من بشه..با این ک الان پسرش دوتا بچه داره البته با زنش خیلی اختلاف داره خییلی.حالا میخوام این سری ک خانمه رو دیدم بهش یه چی بگم اما نمیدونم چ برخوردی کنم و چی بگم ک حلال کننم اون خیلی با محبته ... 

الان خوشبختی؟  پول منظورم نیست عشق تو زندگیت داری؟؟ 

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا چرا فکر میکنید خدا هر نفرین و هر نبخشیدن مسخره ای رو قبول می‌کنه ؟ 

لازم نیست چیزی بگی 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

بگو اونی که نذاشت، خودم بودم 😃 خودم نخواستم خواستم درس بخونم  بعدش هم عاشق شوهرم شدم باهاش ازدواج کردم ، حلال کنید!

گرچه اینجور نفرینا نمیگیره خیالت راحت 

اون پسره هم خودش مشکل داشته

میشه یه حسرت واسش، تو اون عروسی هستی مه میخواسته و نشد

منم همچین تجربه ای دارم، تو ذهنش انگار یه بت ازم ساخته و شاید منو با عروسی که داره باهاشون زندگی میکنه میکنه و نقصایی داره قیاس میکنه

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

میخوای از مادر کسی که برای ازدواج نپسندیدیش حلالیت بطلبی؟؟؟

اونم کسی که تهدیدت میکرده ، به نظرت این مرد مشکل نداشته ؟؟؟واقعا عجیبی 😐

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

به حلال کردن اون نیست

اصلا حقی نداره که بخواد حلال کنه یانه

اومده خواستگاری جواب نه گرفتی 

تمام!

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

عشق ک ن.یه زندگی معمولی .ولی شکر

فکر نمیکنی اگه با اون ازدواج میکردی زندگیت عاشقانه میشد؟؟ 

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒