2777
2789
شما چی ؟ از تحصیل تو ترکیه چیزی میدونین ؟ 

ترکیه هم شرایط خیلی آسونی داره ، بستگی داری بخوای چی بخونی، اما خیلی سخت گیری ندارن ، آزمون ورودی باید بدید برای دانشگاه های دولتی

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بورسیع تحصیلی باید معدلت بالا باشه

نه برای ایتالیا اتفاقا ربطی به معدل نداره...مهمترین فاکتورش وضع مالیته بعد میشه حالا خود آزمون های ورودی دانشگاه و سطح زبان...ولی نهمترین و اصلی ترین همون وضع مالیته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم بیشتر دانشگاه ها زبان انگلیسی رو دارن شما چون انتخابت آیمته باید آیلتس داشته باشی و قطعا پذ ...

وای مرسی عزیزم خیلییی کمک کردید...آزمون تولک تو ایتالیاس یا ترکیه ام میشه رفت؟

پس من از الان واسه آزمون ورودی دانشگاه و زبان حالا یا ایتالیایی یا انگلیسی اقدام کنم ، امسال ثبت نام کنم واسه سال بعد هردوشونو...بعد اول باید درخداست بفرستم واسه دانشگاه ها یا نه باید صبر کنم نتایج هردو آزمون که اومد ، اونموقع باهم بفرستم؟ بعد تایم نتایج آزمون ها با ددلاین دانشگاه ها یعنی اون زمانی که باید مدارک رو بفرستیم همخونی داره؟یهو اینجوری نشه ازمونارو دادم ولی ددلاین دانشگاهو از دست بدم بیوفته واسه سال بعد؟بعد این مدارک زبان و آزمونا رو با مدارک دیگه رو ووسه سفارتم بفرستم به زبان ایتالیایی اونا بررسی کنن ، همون سفارت بهم ایمیل میزنه که بورسیه شدم یا نه؟بعد باوجود بورسیه تمکن مالی نهایتاااا ۲۰۰ میلیون کافیه؟و این پول تو حساب پدرم باشه اونا بررسی کنن اکیه یا نه حتما باید تو حساب خودم باشه و گردش داشته باشه؟

ما که وضع مالی خوبی نداریم چجور بریم؟

میگم که بورسیه میکنن خرج دانشگاهو میدن... هفت هزار یورو قسط بندی میکنن و بهت میدن ولی خب صفر صفرم نمیشه باشی...فک کنم کم کم ۲۰۰۰ یورو اینا باید خودت داشته باشی

وای مرسی عزیزم خیلییی کمک کردید...آزمون تولک تو ایتالیاس یا ترکیه ام میشه رفت؟ پس من از الان واسه آ ...

تمکن باید ۶۰۰۰ تا باشه بیشتر از ۲۰۰ فکر کنم ، مطمئن نیستم ترکیه هم میتونی بدی .

نه از دست نمیدی ، مثلا برای تورین اقدام کنی ، بعدش تورین قبول شدی دیگه .

پیچ ارامین رو توی اینستا و چنلش رو توی تلگرام دنبال کن کمکت می‌کنه دقیق تر

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

میگم که بورسیه میکنن خرج دانشگاهو میدن... هفت هزار یورو قسط بندی میکنن و بهت میدن ولی خب صفر صفرم نم ...

۲۰۰۰ برای سال های قبل بود الان بیشتر . 

۶۰۰۰ هزارتا خب دیگه چرا اصلا بورسیه میکنن😂😂

نمی‌دونم عزیزم .

ترکیه هم شرایط خیلی آسونی داره ، بستگی داری بخوای چی بخونی، اما خیلی سخت گیری ندارن ، آزمون ورودی با ...

مثلا مدیریت یا وکالت بخوام بدم 

راجب ازمون ورودی اطلاعی دارید؟ 

آرزوی محال من سابق:)‌رمز عبورم یادم‌رفت.                                             خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 

باید آیلتس با تافل بگیرید اول (اگر بخواید زبان انگلیسی تحصیل کنید)

و بله آزمون ورودی هم داره رشته حقوق .

اما کارشناسانی حقوق اگر بخواید بخونید فقط به زبان ترکی ارائه داده میشه .

@آرزوی_محال۲  

باید آیلتس با تافل بگیرید اول (اگر بخواید زبان انگلیسی تحصیل کنید)و بله آزمون ورودی هم داره رشته حقو ...

دستتون درد نکنه ممنون💕

اگ باز سوال داشتم میتونم ازتون بپرسم؟

آرزوی محال من سابق:)‌رمز عبورم یادم‌رفت.                                             خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 
دستتون درد نکنه ممنون💕اگ باز سوال داشتم میتونم ازتون بپرسم؟

بله حتما عزیزم خوشحال میشم بتونم کمک کنم❤️🥰

بله حتما عزیزم خوشحال میشم بتونم کمک کنم❤️🥰

قربونت برم مرسی

والا عزیزم من یکی رو می شناختم بعد کنکور رفته ترکیه پزشکی خوند . رتبه بد شده بود میگفت یه سری دانشگا ...

معادل سازی چقدر طول می‌کشه یعنی باید از اول بری اونجا رشته ای ک ایران خوندی رو دوباره بخونی؟