نه برای ایتالیا اتفاقا ربطی به معدل نداره...مهمترین فاکتورش وضع مالیته بعد میشه حالا خود آزمون های ورودی دانشگاه و سطح زبان...ولی نهمترین و اصلی ترین همون وضع مالیته
نه عزیزم بیشتر دانشگاه ها زبان انگلیسی رو دارن شما چون انتخابت آیمته باید آیلتس داشته باشی و قطعا پذ ...
وای مرسی عزیزم خیلییی کمک کردید...آزمون تولک تو ایتالیاس یا ترکیه ام میشه رفت؟
پس من از الان واسه آزمون ورودی دانشگاه و زبان حالا یا ایتالیایی یا انگلیسی اقدام کنم ، امسال ثبت نام کنم واسه سال بعد هردوشونو...بعد اول باید درخداست بفرستم واسه دانشگاه ها یا نه باید صبر کنم نتایج هردو آزمون که اومد ، اونموقع باهم بفرستم؟ بعد تایم نتایج آزمون ها با ددلاین دانشگاه ها یعنی اون زمانی که باید مدارک رو بفرستیم همخونی داره؟یهو اینجوری نشه ازمونارو دادم ولی ددلاین دانشگاهو از دست بدم بیوفته واسه سال بعد؟بعد این مدارک زبان و آزمونا رو با مدارک دیگه رو ووسه سفارتم بفرستم به زبان ایتالیایی اونا بررسی کنن ، همون سفارت بهم ایمیل میزنه که بورسیه شدم یا نه؟بعد باوجود بورسیه تمکن مالی نهایتاااا ۲۰۰ میلیون کافیه؟و این پول تو حساب پدرم باشه اونا بررسی کنن اکیه یا نه حتما باید تو حساب خودم باشه و گردش داشته باشه؟
میگم که بورسیه میکنن خرج دانشگاهو میدن... هفت هزار یورو قسط بندی میکنن و بهت میدن ولی خب صفر صفرم نمیشه باشی...فک کنم کم کم ۲۰۰۰ یورو اینا باید خودت داشته باشی