2777
2789
اره يه روز فرقمونه😝

فک کن باردار باشیم

با هم زایمان میکنیم😂😂😅😂😅

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزمی امام رضا که جیگره😍😍😍مامان آینده بزودی😍😍😍

قوبونت دوستم تو. هم همچنین😘😊 مامان گیسو😍😍

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
آميييييين🤗

😍😍😘😘

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
قوبونت دوستم تو. هم همچنین😘😊 مامان گیسو😍😍

ای جونم هانی😘😎

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
فک کن باردار باشیم با هم زایمان میکنیم😂😂😅😂😅

وااااي ارهههه😍 به جان خودم اين ماه نشه هاااا😤😩

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
خوب!؟    

بعد اومد دانشگاهم ملاقات کردیم

بعد ۱ سال و ۳ ماه اومد خواستگاریم💏

وااااي ارهههه😍 به جان خودم اين ماه نشه هاااا😤😩

میشه انشالله😉

بعد اومد دانشگاهم ملاقات کردیم بعد ۱ سال و ۳ ماه اومد خواستگاریم💏

واااي چه قشنگ  

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
بعد اومد دانشگاهم ملاقات کردیم بعد ۱ سال و ۳ ماه اومد خواستگاریم💏

خوشبخت باشید عزیزم  خانوادت نگفتن از کجا پیداش کردی!؟  

خداجونم میشه به منم یدونه نی نی خوشمل بدی اینماه نی نیم بیاد تودلم منم مامان بشم؟!😘 میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستی؟! 😘
خوشبخت باشید عزیزم   خانوادت نگفتن از کجا پیداش کردی!؟    

پرسید مامانم

گفتم از تو لپ لپ😲😲😲

گيسو عزيزم نگران نباش مامان ميشي خوشگلم اميد داشته باش درست ميشه

امید دارم عزیزم مرسی😍

واااي چه قشنگ    

داستان عشقیمو گفتم

تو ۱ تاپیک

ورژن قدیمی

ترکید دیگه