2777
2789
اره بابا جوجه ست ديگهههه.. تازه بدمزه ام بود🤢

از کجا آوردی حالا؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بچه ها الان یهویی تپش قلب گرفتم چرا؟😥😥 چند روز پیشم ۱ بار گرفتم نه مشکلی دارم نه مشغله ی خاصی ن ...

😘😍😍😍😍 سلام نکنه .... مبارکه جیگریییی

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جونم اینجا جنبه داشته باشی بهتره ها😥😥😥مخصوصا وقتی داری با من حرف میزنی ۱ جیزی نگم ناراحت شی ...

نه اگه‌مساله شوخی باشه‌خوبم

ولی بیان توهین کنن میرنجم

فدای تو،تاحالا هم صحبت نشده بودیم‌خوش گذشت

حالا زوده چند شب پیش اقدام داشت

😳😳😳😳 شما خبر داری مگه اونجا بودی😱😱😱

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
من هر شب همتونو دعا میکنم😉😉خیلی خوبه اول دیگران و دعا کنیم بعد خودمونو😘

😍😍😍منم همینطور

نه بابا😂😅

اخی انشالله تاپیک بعدی عزیرم😘😊

نه اگه‌مساله شوخی باشه‌خوبم ولی بیان توهین کنن میرنجم فدای تو،تاحالا هم صحبت نشده بودیم‌خوش گذشت

عزیزمی😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
کجا پرسیدی؟😲اون صفحه؟

اره صفحه 11 گفتم 

اشکالی نداره عزیزم 

میخواستم بپرسم شما که خودتون اراکی هستین همسرتون لرستانی هست چطوری باهم اشناشدین وازدواج کردین؟!  

خداجونم میشه به منم یدونه نی نی خوشمل بدی اینماه نی نیم بیاد تودلم منم مامان بشم؟!😘 میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستی؟! 😘