2777
2789
چرا،بس که عزیزی،؟یا بابت اون مهره هه؟ 😂

نههه میگن مگه مرض داشتی سر کار گذاشتی

یا مثلا میگن چه بی مزه😂😅

یا مثلا میگن همین شماهایین ادمای عقده ای و شیشه خورده دادی مثل گیسو رو بالا میبرین🙈🙈🙈۱ بار یکی بهم گفت شیشه خورده داری.همش در حال تظاهری😂😅😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من هر شب همتونو دعا میکنم😉😉خیلی خوبه اول دیگران و دعا کنیم بعد خودمونو😘

گیسوجون پستمو خوندی؟ گفتم یسوال بپرسم؟

خداجونم میشه به منم یدونه نی نی خوشمل بدی اینماه نی نیم بیاد تودلم منم مامان بشم؟!😘 میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستی؟! 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیسوجون پستمو خوندی؟ گفتم یسوال بپرسم؟

بپرس گلم 

ببخش ندیدم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یلدا خانم امضات     انشالله شماهم هرچی زودتر باردار بشید و بیاید خبر بارداریتون رو بگید ب ...

مررررسي روشا جان😍😍😍♥️

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
ريا ميشه اخه😎

یلدا 😭😢😭😭نامردی رو در حقم تموم کردی

بخدا دلم خواست😭😭😭😭

بپرس گلم  ببخش ندیدم

اشکالی نداره عزیزم 

میخواستم بپرسم شما که خودتون اراکی هستین همسرتون لرستانی هست چطوری باهم اشناشدین وازدواج کردین؟!  

خداجونم میشه به منم یدونه نی نی خوشمل بدی اینماه نی نیم بیاد تودلم منم مامان بشم؟!😘 میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستی؟! 😘
یلدا 😭😢😭😭نامردی رو در حقم تموم کردی بخدا دلم خواست😭😭😭😭

يا خدااااااا غلط كردمممم😓😭😭 

گفتم قيافش زشته دلتون نميخواد😓

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
نههه میگن مگه مرض داشتی سر کار گذاشتی یا مثلا میگن چه بی مزه😂😅 یا مثلا میگن همین شماهایین ادمای ...

بیا

رسما هرچی خواستی بارم کردی امشب

دستت درد نکنه

باشه

اصن قهر قهر

😘😘😘

يا خدااااااا غلط كردمممم😓😭😭  گفتم قيافش زشته دلتون نميخواد😓

نه لعنتی آب‌دهنمو قورت دادم😥😥😥