2777
2789
نه عشقم اين چه حرفيه.. از سقطت كه خيلي ناراحت شدم 😔😔 ولي اصلااا مزاحم نشدي عزيزم.. 

مرسي عزيز دلم ❤️❤️

منم سعي كردم بهتر باشم امروز اما خوب خيلي موفق نبودم ولي بهتر از هيچيه . كتابي راجب نقاشي و زندگي مونا ليزا خريدم دارم ميخونم 😇😇

خدايا كمي آرام تَر امتحانم كن باور كن خستم...
عزیزم از استرس و فکر نی نی دار شدنه

راستش خیلی استرس ندارم اخه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام گیسو خانم شما دیشب برای کار شوهرم دعا کردین منم برای باردار شدنتون دعا میکنم و صلوات میفرستم انشالله که هرچه زودتر نی نی تون بیاد بغلتون  

خداجونم میشه به منم یدونه نی نی خوشمل بدی اینماه نی نیم بیاد تودلم منم مامان بشم؟!😘 میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستی؟! 😘
هیچی بابا چمیدونم خووو😂😅

نخییییییر نمیخوای لو بدی،که رقیب پیدا نشه😒

😂😂

مرسي عزيز دلم ❤️❤️ منم سعي كردم بهتر باشم امروز اما خوب خيلي موفق نبودم ولي بهتر از هيچيه . كتابي ر ...

اووو😎😎  خيليييي خوب كاري ميكني دوستم🤗

سعي كن ذهنت رو منحرف كني😘

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
مرسي عزيز دلم ❤️❤️ منم سعي كردم بهتر باشم امروز اما خوب خيلي موفق نبودم ولي بهتر از هيچيه . كتابي ر ...

باشگاه خوبه گلم

برو یوگا😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نخییییییر نمیخوای لو بدی،که رقیب پیدا نشه😒 😂😂

بیا این شمشای طلا که میدن به من واسه تو😂😅

سلام گیسو خانم شما دیشب برای کار شوهرم دعا کردین منم برای باردار شدنتون دعا میکنم و صلوات میفرستم ان ...

فدات بشم گلم مرسی😍😍

آره يوگا رو اتفاقاً خوشم مياد برم امتحان كنم 😘😘

برو عالیه واست😍

دل پیچه خییییلی خفیف

و ۱ روزم اسهال بودم😊😊علایمم خیلی شیکه😂😂😅