2777
2789
وای من دلم شام میخواد🙄

داره کم کم اشنهام میاد

اقدام دومتی؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه گفتی پیاز باز تپش قلب گرفتم😥😥😂

من که هرچی بگم قلب لامصبت تالاب تولوپ میکنه 😂😂

میخوای در خفا دار  فانی رو وداغ بگویم 😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
گیسو جون اون ماه چقدر از موعودت گذشته بود بعدش پریود شدی؟؟؟؟من کلی عقب انداختم براهمین میپرسم

من ۱۹ روز😥😥

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
هنوز نشدی؟؟؟  نگران نباش خواهر شوهر من امروز بعد 12 روز شد مجردم هست تو هم میشی 😜

😂😂😂😂😂نه والا رفتم مثل دیوونه ها بی بی چکم گرفتم میترسم بذارم

❤زیباترین پازل دنیا وقتی است که ... فاصله انگشتانم با انگشتانت پر میشود ❤
بیچاره شوهرت که فیس تو فیس تو میخوابه خفه میشه از بوی پیاز😂😅

😂😂نه بابا جفتمونم ميخوريم.. ولي در حد خفه شدن كه نه😕

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
من چرا پریود نمیشم بچه هااااا😔😭😥😥

ای جونم عادیه

بخاطر اقدامه

ماه بعد حتما بارداری😉

داره کم کم اشنهام میاد اقدام دومتی؟

هنوز پریود نشدم گیسو بعد از اقدام بهم ریخت این ماه

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
😂😂نه بابا جفتمونم ميخوريم.. ولي در حد خفه شدن كه نه😕

😂😅😅😂

هنوز پریود نشدم گیسو بعد از اقدام بهم ریخت این ماه

نشونه خوبیه

گیسووووووووووو

من‌خودمو میکشم،کلی اراجیف مینویسم خیلی بازدیدش بالا باشه،۳۰۰نفر

اونوقت تو فقط،نوشتی گیسو‌ام بیاید،و‌سلام‌کردی

ببین ۱۱۵۱ بازدید😠😠

رمز موفقیتتو بگو ببینم،هنگ کردم