2777
2789
عنوان

با همسرم راحت نیستم؟

5962 بازدید | 31 پست

اینکه ازدواجم اشتباه بوده رو خودم کاملا میدونم.ولی چیکار کنم مشکلم حل شه؟شوهرم یه جوریه نمیتونم باهاش راحت باشم چون ادمیه که سرزنش میکنه یا مسخره میکنه....اصلا تمایلی ندارم حرف دلم رو بهش بگم چون عصبیه و یا مسخره میکنه با یه اقایی همصحبتی داشتم اصلا این حسای بد رو نداشتم قشنگ باهاش درد و دل کردم و حس خوبی بهش داشتم اونم فشنگ‌گوش داد و راهکار داد(فکرای بد نکنید اون طرف دوستم نبود ولی مشاور هم نبود.الان هم هیچ خبری ازش ندارم بخدا)

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹

دلم گرفته منم یه شوهر همدل و هم زبون میخوام ...یکی که عاقلانه حرفامو‌گوش کنه...حس خوبی بهش داشته باشم....

الان یه هفته س با شوهرم حرف نمیزنم چون دیگه بریدم از دستش بخاطر تحقیراش سرزنشاش غرغراش

لازم به قسم خوردن نیس عزیزم،افکار آدما دست خودشونه

مهربون میشه لطفا واسه سلامتی خانواده ام و نی نی تو راهیم یه صلوات مهمونم کنی❤❤مرسی فداااات😍😍خدا جونم شکرت که حکمتت با خواسته دلم یکی شد😍❤❤وهو الرحم الراحمین❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو‌کلمه حرف میخوام بزنم،کلی‌ثپش قلب میگیرم، و‌کلی جمله سر هم میکنم،آخرشم دعواس

سر اینکه یه اشتباه کوچیک کردم و آبگرمکن رو‌خاموش نکردم قشقرق بپا کرد انقدر سرزنشم کرد و‌بهم توپید که نگووو....

خیلی خستم این چه زندگیه همش تحقیر توهین داد و هوار.....

تو خونه ی بابام هراشتباه این مدلی میکردم هیچی بهم نمیگفتن....شوهرم ولی دقم میده همش دنبال مقصره که سرزنشش کنه

دلم گرفته منم یه شوهر همدل و هم زبون میخوام ...یکی که عاقلانه حرفامو‌گوش کنه...حس خوبی بهش داشته باش ...

شانس نیاوردیم دیگه.....میبینم‌بعضی خانوما سر سغره‌تو جمع هم سرشون تو‌گوش شوهرشونه دائم حرف میزنن،میسوزم،بعد به ماها میگین بی عرضه

هیییییییچ ربطی به سیاست و عرضه نداره وقتی طرف گوشِ شنیدن نداره

یه جورایی مشکلمون مثل همه،منم سعی میکنم زیاد باهاش حرف نزنم غیر از مسائل معمولی و روزمره،وقتی جنبه ندارن نباید بهشون اعتماد کرد و حرف دل رو زد،شما چند وقته ازدواج کردید?

دلم گرفته منم یه شوهر همدل و هم زبون میخوام ...یکی که عاقلانه حرفامو‌گوش کنه...حس خوبی بهش داشته باش ...

چندسال شه شوهرت؟اینجوری هست که یه بزرگتر اگه نصیحتش کنه تاثیر داشته باشه؟

مهربانی تورا زیباترین فرد درجهان میکند فرقی نمیکندظاهرت چگونه باشد☺
چندسال شه شوهرت؟اینجوری هست که یه بزرگتر اگه نصیحتش کنه تاثیر داشته باشه؟

اگه مامانش یا خواهرش آدمای منطقی هستن بگو باهاش صحبت کنن. بالاخره همه آدما گاهی اشتباه میکنن.باسرزنش که چیزی درست نمیشه 

مهربانی تورا زیباترین فرد درجهان میکند فرقی نمیکندظاهرت چگونه باشد☺

من شوهرم خيلي ب حرفام كوش ميده هيج موقع سره هيج كاري ن سرزنشي ميكنه ن دادي ن عصبانيتي هيجييي

واسه همين من خيج ترسي ازش ندارم و هرجي ميشه انقد بد باهاش رفتار ميكنم ك بعدش خودم بشيمون ميشم 

درصورتي ك شوهرم فوق ليسانسه من ديپلمم و شغل خوبي داره و ميخواد دكترا بخونه ولي هميشه جوري هستيم ك انكار من همه جيو ميفهمم و حق با منه و اون هيجي نميفهمه

بعضي موقع ها ميكم 

كاش اينجوري نبود ي جوري بود ك من يكم ازش حساب ميبردم 

ك بعدا واسه رفتارام انقد بشيمون نشم

خدا جونم شكرت واسه همه چي...شكر