2777
2789
اول اصلا حسی بهش نداشتم ولی لعنتی انقد زبون ریخت و اهمیت داد بهم کاراش جذبم کرد .. می‌دونی فک نمیکن ...

سعی کن خیلی وابسته کسی نشی مثلا بیش از حد ولی خب از کجا میدونی شاید بهم رسیدین به اتفاقای قشنگ فک کن تا همون بشه🌸🌈

راستی صبحتمممم بخیررر🌸😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن خیلی وابسته کسی نشی مثلا بیش از حد ولی خب از کجا میدونی شاید بهم رسیدین به اتفاقای قشنگ فک کن ...

نه وابسته نمیشم ولی خوشم میاد ازش به خودشم گفتم بهم وابسته نشه ولی اون گفت این دیگ اسمش وابستگی نیس‌ عشقه دست خودمم نیست😐😂✨

صبح تو ام بخیر خوشگل خانوم🙂😂❤️

دلم بدجور گرفته:)

به اتفاقای خوب فکر کن حالت بهتر بشه اون نور تو وجودت پیدا میکنی همیشه ته همه حال بدی ها یه امیدی یهو ته دلت میاد بچسب به همون🌸

دوست داشتی من حرفاتو گوش میدم عزیزم🌸❤️

به اتفاقای خوب فکر کن حالت بهتر بشه اون نور تو وجودت پیدا میکنی همیشه ته همه حال بدی ها یه امیدی یهو ...

سعی میکنم به اتفاقای خوب فکر کنم ولی خب ادم یه جایی کم میاره..

خیلی دوست داشتم برا اخرین بارم شده حرفامو به یکی بزنم اما نمیتونم تا الان با خودم کلنجار میرم که بگم یا نه

از طرفی الان بیمارستانم و خیلی میترسم:)💔

🌱....Make the impossible,possible،

چون گند زدم به نهایی دارم از غصه میمیرم امسال سال چهارم کنکورم بود ولی هیچ گوهی نمیشم دوباره فقط خود ...

ایشالا موفق بشی عزیزم برو دنبال علاقت کارهای دیگه هم شاید باشه ولی اگه علاقه داری به درس ایشالا ک توش موفق میشی 

🌸🌸🌸این روزهام میگذره اعصابت خورد نکن 

بعد نماز نخابیدم چون امروز عیده،منتظرم شوهرم بیدار بشه صبونه بخوریم بره نماز عید بعدشم بریم خونه داداشم قربونی کنیم،تا شوهرم بیاد باید خونه رو جارو کنم و کارای موندمو انجام بدم

خدایاشکرت  واسه همه نعمت هایی که دادی  خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه  عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم