2777
2789
😅😅😅حتی شباش هم گرمه لب دریا و اینا؟

نه لب دریا باد میاد ولی خب در کل هوا شرجیه تند تند عرق میکنی همین 

ولی کیش خیلی خوبههه خیلی خوش میگذره گرما و متوجه نمیشی خیلی 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه لب دریا باد میاد ولی خب در کل هوا شرجیه تند تند عرق میکنی همین  ولی کیش خیلی خوبههه خیلی خو ...

جدی 😍😍😍

جاهای گردشگریشو لطف میکنی که خوشگل باشه مناسب😅😅 

با یه بچه ۱۵ ماه چطوری  گرما زده نشه🥺

فقط عرق کردنه چیزی نیس گرم اونطورا نیس شبا 

ظهرا بمونین هتل شبا و عصرا برین بگردین 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

جدی 😍😍😍 جاهای گردشگریشو لطف میکنی که خوشگل باشه مناسب😅😅 

من بندرعباسم کیش نرفتم قشم رفتم فقط 😂

همونجا ها بپرسین توضیح میدن براتون 

شوهرت شغلش چیه 

مستقیم میرین کیش یا اول میاین بندرعباس بعد کیش 

هتل میمونین؟ 

برا خرید لباس و اینا قشم بهترین جاس مستقیم از چین و اینور اونور میارن قیمتا عالیه 

ولی کیش خیلی گرونه چیزی نخرین فقط تفریح کنین بگردین 

نظامی گلم فک نکنم بندر بمونیم مستقیم میریم کیش

منم بابام نظامیه‌