2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 24 پست
کورتاژ برای ضخامت دیوار رحم بود هبستریکوپی برای پولیپ و فیبرم استفاده میکنن.حتما سونو دیگه هم بده.م ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم 

نه لکه بینی نداره فقط  تو پریودی خونریزی خیلی شدید داره ب خاطر همینم اهنش خیلیی کمه میترسم سر علمم خون از دست بده بازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیسترکوپی درد داره؟ بیهوش میکنن؟ بعد عملش چقدر طول میکشه 

بله بیهوش میشی.بزار کامل برات بگم.یکبار ک عمل شدم هر دو ساعت به قرص زیر زبونی بهم میدادم.سه تا زیر زبونی بهم دادن  پرسیدم برای چیه.گفت برای باز شدن دهانه رحم هست.من هر دو ساعت ی قرص.....قرص سومی ک گذاشتم دل پیچه پریودی  داشتم و خونآبه که پرستاره گفت طبیعی هست.اها ی چیز دیگه سرم هم بهم وصل بود.اما بار دومی  قرص واژنی یکی گذاشتن.‌تیم ساعت بعد دهانه رحم باز شد.و بردنم اتاق عمل

ممنون از توضیحاتت عزیزم  نه لکه بینی نداره فقط  تو پریودی خونریزی خیلی شدید داره ب خاطر ه ...

نه نترس خون نچاز دست نمیده.عملش تا عصر مرخص میشه.ولی اگر سرگیجه داره بگه حتما بهشون.من داشتم وسط راه کپخواستم سوار ماشین بشم غش کردم.دوباره یک ساعت بستری شدم سرم وصل کردن.خونریزی خفیف داری.نوار باید بزارع.اصلا استرس نداشته باشه مادرت‌ بهش بگو هیچی نیست.فیلم عملش تو گوگل هستا.خیلی هم هست.ببین حتما تا ترس ت بریزه

ممنون از توضیحاتت عزیزم  نه لکه بینی نداره فقط  تو پریودی خونریزی خیلی شدید داره ب خاطر ه ...

عملش کلا نیم ساعت تا چهل دقیقه طول می‌کشه ‌۱۵دقیقه عمل مابقی هم ریکاوری.....همش همینقده

نه نترس خون نچاز دست نمیده.عملش تا عصر مرخص میشه.ولی اگر سرگیجه داره بگه حتما بهشون.من داشتم وسط راه ...

ممونم عزیزم سوالام رفع شد ان شاء الله همیشه سلامت باشی❤

اره از کم خونی همینطور عادی هم سرگیجه داره حتما بهشون میگم

بله بیهوش میشی.بزار کامل برات بگم.یکبار ک عمل شدم هر دو ساعت به قرص زیر زبونی بهم میدادم.سه تا زیر ز ...

چ خوب توضیح دادی منم باید برم امروزفردامیکنم

امیدوارم سونو قبلم رو قبول کنن چون علائم تغییرنکرده