سلام بچه ها الان از دکتر برگشتیم فهمیدیم مادرم پولیپ داره🥲دکتر گفتن باید کورتاژ بشه کسی تا حالا تجربه داشته؟راه دیگه ایی برا درمان نیست؟ هیستروسکوپی بهتر از کورتاژ نیست؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیسترکوپی درد داره؟ بیهوش میکنن؟ بعد عملش چقدر طول میکشه
بله بیهوش میشی.بزار کامل برات بگم.یکبار ک عمل شدم هر دو ساعت به قرص زیر زبونی بهم میدادم.سه تا زیر زبونی بهم دادن پرسیدم برای چیه.گفت برای باز شدن دهانه رحم هست.من هر دو ساعت ی قرص.....قرص سومی ک گذاشتم دل پیچه پریودی داشتم و خونآبه که پرستاره گفت طبیعی هست.اها ی چیز دیگه سرم هم بهم وصل بود.اما بار دومی قرص واژنی یکی گذاشتن.تیم ساعت بعد دهانه رحم باز شد.و بردنم اتاق عمل
ممنون از توضیحاتت عزیزم نه لکه بینی نداره فقط تو پریودی خونریزی خیلی شدید داره ب خاطر ه ...
نه نترس خون نچاز دست نمیده.عملش تا عصر مرخص میشه.ولی اگر سرگیجه داره بگه حتما بهشون.من داشتم وسط راه کپخواستم سوار ماشین بشم غش کردم.دوباره یک ساعت بستری شدم سرم وصل کردن.خونریزی خفیف داری.نوار باید بزارع.اصلا استرس نداشته باشه مادرت بهش بگو هیچی نیست.فیلم عملش تو گوگل هستا.خیلی هم هست.ببین حتما تا ترس ت بریزه
من توضیحات کامل و تجربه خودمو مو ب مو بهت دادم.امیدوارم مشکل مادرتون رفع بشه.مشکل من هم رفع بشه چون هفته دیگه بازم هیسترسکوپی پولیپ دارم.رخمم پولیپ سازه