2777
2789
عنوان

اون جریان 13صفر رو یادتونه؟! 🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 68 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اره انجام بدین

عالیه

حاجت منو داد

میخواستم تاپیک بزنم دیگه نزدم

پارسال ۱۳صفر رفتم ی سکه ۱۵۰سوتی خریدم گفتم پولام زیادشه زمین بخرم و ان شاءالله منتظر زمین جای خوبم

دعاکنید پیداکنم

بهترش برای شما

خدایا شکرت
خب الان چرا هیچکس این ۱۳صفرو توضیح نمیدههه😐🔪

روز سیزدهم میری ی چی میخری ب نیت حاجتت 

من کلید گرفتم خوب؟ب نیت جا ب جایی خونه

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

خب الان چرا هیچکس این ۱۳صفرو توضیح نمیدههه😐🔪

روز 13 صفر به نیت حاجتت میری از خونه بیرون و یه وسیله مرتبط با حاجتت میخری

مثلا اگه ماشین میخوای بخری یه ماشین اسباب بازی یا جاسوئیچی میخری

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

وای خدا شما 13 صَفَرو میگین

نیم ساعت مخم هنگ کرده

میگم خدایا 13 تا صفر آخه چه کاربردی داره 00000000000

😂😂😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

۱۹صفربوده.بعله من گرفتم

۱۹ یا ۱۳

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
داستانش چیه؟؟؟

گفتم عزیزم 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

روز سیزدهم میری ی چی میخری ب نیت حاجتت  من کلید گرفتم خوب؟ب نیت جا ب جایی خونه

روز ۱۳ ام یه ماه دلخواه همینطوری؟

الان مثلا من واسه کنکورم چیکار کنم که به نیتش اون چیزی که میخام قبول شم؟