2821
2789
من روز تخمک گذاری رعایت کردم ولی نشد  اخه گفتن روز تخمک گذاری خیلی مهمه  . حالا دامادمون&n ...

همه چی دست خداست اینا یه کم میتونه کمک کنه چون بقیه شرایط هم باید جور باشه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همه چی دست خداست اینا یه کم میتونه کمک کنه چون بقیه شرایط هم باید جور باشه

بله اول توکل به خدا بعدم حالا یه راهی هرچند تقریبی امتحان میکنم هرچی کرمش باشه حرف بقیه نباشه من برام مهم نیس 

من روز تخمک گذاری رعایت کردم ولی نشد  اخه گفتن روز تخمک گذاری خیلی مهمه  . حالا دامادمون&n ...

اسپرم باید خیلی قوی باشه دوست من گرفت رژیم نتیجه داد میگفت باید گرمیجات بخورید دوتاتون

پسر عزیزم نوشته بود اقا سیگار نکشه که خوب همسرم سیگاری نیست دلستر بخوره و لبنیات حذف بشه البته زیاد ...

اره تو اینستا خیلی هست ولی باید تحت نظر باشی آزمایش اسپرمم بده همسرتون 

بله اول توکل به خدا بعدم حالا یه راهی هرچند تقریبی امتحان میکنم هرچی کرمش باشه حرف بقیه نباشه من برا ...

انشاالله هر چی خیرو صلاحه همون بشه براتون

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
نتیجه گرفتید هردوتاش ؟ 

من فقط یه دونه بچه دارم و همونی که میخواستیم شد