2821
2789
از کجا شروع کردی ؟براش چ کار هایی می‌کنی ؟

گول نخور ب احتمال زیاد  این کارای بازاریابی و نت ورکی نفیس و تراست و لاکچری کویین و ایناست 

بجای بلاگری و این چیزا هم آنلاین شاپ بزن تولید محتوای قشنگ درست کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ک,اون دختره بود علوم آزمایشگاهی میخوند با دوس پسرش ازدواج کرد از راه دور بودن اسمش چی بود شیما ...

پول ی دفعه و بی زحمت فقط باعث میشه ادم وقتی بهشم میرسه باز شبیه ادمای تازه به دوران رسیده و عقده ای به نظر میرسه و پز مثلا لباس و سر و صورت و لوازمشو میده فقط . اما ادمی که تلاش می کنه پولدار میشه انگار افتخارش اون تلاش و پشتکارشه نه این که بیاد مثلا پول ی لباس چهل ملیونیشو و خریداشو بده .دیدم که می گم فرق ادم تازه به دوران رسیده و ادم زحمتکشو

گول نخور ب احتمال زیاد این کارای بازاریابی و نت ورکی نفیس و تراست و لاکچری کویین و ایناست بجای بلاگ ...

چقدرم عالی من خودم تولید محتوا هم انجام میدم ولی عزیزم کار نتورک مارکتینگ هیچ مشکلی نداره محصول با کیفیت با مشاوره میدیم و مشتری راضی هم داریم محصولات تولید کارخانجات ایرانی و تحت لیسانس سویس و فرانسه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792