2777
2789
عنوان

کنکور ۴۰۴ تجربی

809 بازدید | 20 پست

یه رقیب نظام قدیم میخوام برای کنکور404 تجربی،از تهران،درجهت اینکه به هم کمک کنیم،تمرکزمون رو بذاریم برای مطالعه.وحتی جزوه هامون روباتمام نکاتی که داخلش جمع میکنیم برای کمک به هم به اشتراک بذاریم.

هنوز پیدا نکردی😃

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصل این سایت برای مسائل بارداری و خانوم هاست و ۹۰ درصد کاربرای اینجا خانومن  بهتره خودتون مشاو ...

اگه سایت زنونه بود تو مرامنامه ش میزد واین که برای ثبت نام لیست باکس مرد رو از انتخاب گزینه برمیداشت.

شما کنکوری هستی؟نظام قدیمی؟

بله 

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

خب شروع کردی؟

نه هنوز میخوام از ۱ مرداد شروع کنم

نه هنوز میخوام از ۱ مرداد شروع کنم

ریاضی معین کرمی

فیزیک یحیوی

شیمی فراهانی

زیست فرهمندنیا

ادبیات یکتا

زبان ....

عربی فلاح

دین وزندگی محسنی کبیر

زمین شناسی چلاجور یا همدانی

سایت آی نو هم داخل گوگل سربزنید فیلمهاش رایگانه.

ریاضی معین کرمی فیزیک یحیوی شیمی فراهانی زیست فرهمندنیا ادبیات یکتا زبان .... عربی فلاح دین و ...

ممنون ریاضی و شیمی رو ثبت نام کردم