2777
2789
عنوان

همسایه بد

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم خوبه ،فکر کنم باید همین کارو کنم

عدو شود سبب خیر... 

هم یه تنوعی تو زندگیت میشه  ،  هم با پس اندازت و رهن خونت میتونی یه خونه نوساز تو محلی که دوست داری بگیری.... 

فقط حواست باشه خونتو به کی اجاره میدی؟  به خونواده جوون نده چون ممکنه این معتادایی که میخوان بیان واحد کناریتون برای اونا سخت میشه گناه دارن... 

عدو شود سبب خیر...  هم یه تنوعی تو زندگیت میشه  ،  هم با پس اندازت و رهن خونت میتونی ...

باید به یکی اجاره بدم از پس اینا بر بیاد خدالعنتشون کنه ،واحد من حیاط شخصی داره با اینکه آپارتمانه،عیالوارم حیاطش برام خیلی خوبه،کاش خدا کمک کنه تصمیمشون عوض بشه بفروشن واحدشون رو

باید به یکی اجاره بدم از پس اینا بر بیاد خدالعنتشون کنه ،واحد من حیاط شخصی داره با اینکه آپارتمانه،ع ...

حالا بشین شاید کاری نداشته باشن.  اگر دیدی آزار و اذیت دارن یه تصمیم جدی بگیر... 

حالا بشین شاید کاری نداشته باشن.  اگر دیدی آزار و اذیت دارن یه تصمیم جدی بگیر...

خاطره بد دارم ازشون مادرشون خیلی اذیت میکرد ایناهم که بودن باهاش دیگه نور علی نور بود  میشینم ببینم چی میشه فقط دل بستم به مستاجره چون سهم داره بتونه یه کاری کنه  بخره ازشون چون میگفت شکایت میکنم به نرخ روز باید پول بدن تا بلند شم