2777
2789
عنوان

سرد بودن زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3589 بازدید | 56 پست
ای بابا بسه دیگه  چرااینقدر جبهه میگیرید نسبت به حضور  آقایون تو سایت ؟  چی میشه به ...

ایشونو نمی‌دونم ولی خیلی از آقایون اینجا فقط دنبال طعمه ان شاید تا حالا برخورد نداشتی ولی انگشت شماره مرد واقعی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سردی در خانوما بیشتر جنبه روانی داره ببینید حرفای نگفته داره که روی دلش سنگینی میکنه و افسردگی باید ...

اصلا حرف نمیزنه باهام من بشینم دوساعت باهاش صحبت کنم اون فقط ساکت وایمیسته گوش میده میگم خب توهم حرف بزن نمیشه که همش من صحبت کنم توهم حق حرف زدن داری

از یه چیزی ناراحته و تو دلش مونده خانمی که تو دلش ناراحتی باشه نمیتونه گرم رفتار کنه باهاش خیلی صحبت ...

بخدا خیلی کمکش کردم از هر دری هم بگید وارد شدم

یه مشکلی داره هیچوفت دوستانه نشستی باهاش حرف بزنی؟یا همش با گلایه وطعنه وداد وبیداد حرف زدی؟

هرجوریبگین باهاش صحبت کردم مهربانانه صحبت کردم دادو بیداد و قهرو و و و از هر روشی استفاده کردم

هیشکی نمیتونه حرفای استارتر رو درک کنه جز کسایی ک تو این شرایطن

من درک کردم باهمه وجودم

الان هرکسی زندگیمو نگاه کنه حسرتشو میخوره

همسرم پاکترینه وخیلی محبت میکنه 

بخاطر من وبخاطر درس ودانشگاهم وخیلی چیزای دیگه از خود گذستگی زیاد داره طوری که بقیه میگن لی لی به لالاش میزاری😂

هیچکس حق دخالت نداره 

اولین نفر زندگیشم ومن لخوام کوهو میکنه برام واقعا

اما من واقعا هیچ تمایلی دیگه ندارم وسردم

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
کاری کردی ک از چشش افتاده باشی؟

والا نه خیانتی کردم بهش نه ادم اهل رفیق بازی و ولگردی هستم نه اعتیاد دارم واسه زندگیمم زحمت زیادی میکشیم هر خطایی هم کرده بخشیدمش جاهایی بوده زندگیمون تموم شده بوده من دوباره احیاش کردم نمیدونم واقعا از طرفیم باهام حرف نمیزنه بفهمم چشه

به نظرم واقعا نیاز به تراپی دارید هر دوتون شاید شما از نظر خودت همه کاری کردی باد صحبتای اون خانم هم شنید حسشو بیان کنه شاید اونم فکر میکنه برای شما همه کاری کرده ضمن اینکه اذیت کردناتون تو گذشته بی تاثیر نیست خانمها سخت فراموش می کنن 

والا نه خیانتی کردم بهش نه ادم اهل رفیق بازی و ولگردی هستم نه اعتیاد دارم واسه زندگیمم زحمت زیادی می ...

ببین مشخصه هست از کلامتون اون هر خطایی کرده شما بخشیدی یعنی شما تا حالا خطایی نکردی اون بنده خدا ببخشه من جواب سوالمو گرفتم بقیه دوستان رو نمیدونم

بعضی از داروها عوارض دارن من خودم یه مدت دارویی مصرف میکردم که شبا خودمو به خواب میزدم تا شوهرم تقاضایی نداشته باشه

ولی این مساله ایی گه شما میگین کمی متفاوته چون دارو فقط روی میل جنسی تاثیر میزاره نه روی کل رفتار 

بعضی از خانونما چون تو خونه محبت ندیدن یا بین والدینشون محبت نبوده اصلن بلد نیستن

یا قلبشون ازتون رنجیده ممکنه کاری کرده باشین که هیچ وقت از ذهن پاک نمیشه ونمیتونه بخاطر اون دل شکستگی عشقو نشون بده 

بعضیا هم بی دلیل کلن این شکلین وبروز احساس براشون سخته 

اگه تلاشتون بی نتیجه بود حتما از یه مشاور کاردرست کمک بگیرین حتما نتیجه میگیرن هزینه داره ولی تغییراتش تو زندگی ارزش داره

من درک کردم باهمه وجودم الان هرکسی زندگیمو نگاه کنه حسرتشو میخوره همسرم پاکترینه وخیلی محبت میک ...

چرا تمایلی ندارین؟ دقیقا منم واسه ی خانومم بیشتر از چیزی که اقاتون برای شما بوده من بودم ولی چرا؟ نگه من چیکار کردم؟ جز اینکه هرجا خواسته بردمش هرچی خواسته تهیه کردم احترامی که گذاشتم بهش عشقی که دادم بهش همیشه مواظبت کردم ازش محبت کردم بهش

یه جاهایی هم بوده جرو بحثو دعوایی داشتیم که توی زندگی همه هست ولی عمده ی رفتار من به اون اینایی بود که عرض کردم

چرایه زن با وجود این کارایی که همسرش براش میکنه رفتارش خوب نیست؟

والا نه خیانتی کردم بهش نه ادم اهل رفیق بازی و ولگردی هستم نه اعتیاد دارم واسه زندگیمم زحمت زیادی می ...

چرا مشاوره نمیرید؟؟؟

من از خدامه همسرم اینجوری دنبال راه حل باشه واسه خوب کردن حالم

من خودم مشاوره میرم ولی اون نمیدونه واصلا پذیرا نیست

چرا تمایلی ندارین؟ دقیقا منم واسه ی خانومم بیشتر از چیزی که اقاتون برای شما بوده من بودم ولی چرا؟ نگ ...

سوال

شما بددل وشکاکی یا محدودیت براش درست کردی؟

چندساله ازدواج کردین؟ بچه هم دارین؟