2789

من خیلی خوش خوراکم از غذا دست نمیکشم

برای همین دیروز رفتم داروخانه گفتم یه قرص لاغری ارزان ایرانی بدون عوارض تاثیرگذار بده

حالا از امروز میخوام بخورم  ورزش هم میخوام برم نمیدونم چه رشته ایی بدنسازی یا ایروبیک

من ۶۸ ام  اگر ۶۰ بشم حله

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه ها من ۶۵ بودم شدم ۶۸  ولی تمام لباسام باز اندازمه . سایزمم همونه  ینی ترازوها خرابن ...

وزن اضافه کردی سایز اضافه نکردی

منم اونجوری چاق میشم که متوجه نمیشم چه خبره.. از بالا تا پایین همه جام یه کوچولو که اصلا به چشم نیاد پر تر میشه.. یک دست..بعد که دیگه شورشو در میارم تو تنبلی.. شکمه میاد جلو.. اون موقع میفهمم گندشو دراوردم یه کم برای خودم کار تراشی میکنم یه کم جمع و جور میشه شکم لامصب.. باز دوباره کاری نیست انجام بدم میشینم و گوشی بازی و اضافه وزن‌.. من قدم ۱۶۸.. وزنم ۷۲.. ۵،۶ کیلو بتونم کم کنم این شکمه میره تو.. چون استخون بندیم ریز نیست بخوام خیلی کم کنم.. دوست ندارم از صورت و سی.نه و.. خیلی شل بشم..

وزن اضافه کردی سایز اضافه نکردی منم اونجوری چاق میشم که متوجه نمیشم چه خبره.. از بالا تا پایین همه ...

اره دقیقا منم نمیخام از صورت لاغر بشم

اما بدنم یک دست پر شده و شکمم یه کوچولو بزرگ شده ک در ب در دنبال اب کردنشم 

‌فعلا مصرف نون و برنج و کم کردم ببینم نتیجه میده

من خیلی خوش خوراکم از غذا دست نمیکشم برای همین دیروز رفتم داروخانه گفتم یه قرص لاغری ارزان ایرانی ب ...

ایروبیک یه نرمش هایی داره که من اکثرا اطرافیانم که مشکلات کمر یا گردن یا زانو و مفصل و.. پیدا کردن دکتر نرمش هایی بهشون داده که وقتی ایروبیک میرفتم همه ی اون ورزش ها رو داشتیم.. خیلی دلم میخواد دوباره شروع کنم..وقتی باشگاه میرفتم اصلا نمیدونستم خستگی یعنی چی.. کمر درد یعنی چی.. بدنسازی رو دوست نداشتم.. یه ماه اول هر حرکتی میزنی تا چند وقت اون عضله درد میکنه و هی میگیره و.. بعدم که ول کنی از قبل چاق تر میشی.. من الان ۲تا پله برم نفسم بند میاد.. عمرا نمیتونم بدو اَم .. قلبم میاد تو دهنم.. ۱۴ ساله باشگاه نمیرم..لا به لای این دوران چند بار شروع کردم در حد یا ماه دوماه..ولی خونه داری و بچه داری و گاهی هم به خاطر قاطی پاتی شدن گیر و گور مالی ول کردم و بعدا هم همت نتونستم بکنم برم.. چند بارم پیاده روی رو در حد ۷،۸ ماه پیگیری کردم.. خوب بود.. ولی مثل ایروبیک نیست..تو ایروبیک اگر مربی خوب باشه دیگه خیالت از سلامت مفصل و استخوان و مهره های کمر و گردن راحت میشه تا اخر عمر