2777
2789
من مادر شوهرم آدم بی‌خیالی هست،من بله رو دیگه بار سوم گفتم ،تازه به خواهر شوهرم می‌گفت زیر لفظی رو ک ...

برا منم همین جوری شد دیگه 😂

آخر موقع کادو دادن زیر لفظی و آوردن 

اتفاقا خیلی خندون و شاده پیش من  ولی تو جمع جوری صاف وایمیسته واقعا انگار بازرسه

مهم نیست عزیزم نباید به همه جواب داد  .قرار نیست به همه ثابت کنی که همسرت چه جوریه .مهم اینکه انسان شریفی هست و با هر شکلی مورد پسند شما بوده . اتفاقا به نظر من انسانی که پایبند یه سری قوانین باشه و بدونه هر جایی باید چه جوری رفتار کنه قطعا تربیت خوبی داشته و موفق هست همیشه . رفتار توی جمع خانواده خودت با رفتار کنار دوستان و چند نفر غریبه و سرکار و ... کاملا متفاوت باید باشه . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسرت قاری قرآن نیست ؟! 😂 آخه دوست منم همین شکلیه ولی اون حافظ کله 😂ولی قیافش خیلی شبیه مذهبی ها ...

نه عزیزم بزور قرآن روخوانی میکنه بچم 😂

میخوام قشنگ یادش بدم بعدا

دیگران اون شعر زشت رو نوشته بودن بیچاره چی جواب میداد بنظرت؟

عزیزم خودش مقصره گفت ۷ ساله دوستیم خب نباید الان تو این شرایط مثلا من که بیحجاب و لختم بیام عکسمو بزارم برعکش ایششونم قطعا دوتامون دری وری میشنویم متوجه صحبتم هستید ؟ 

دیگه شماها ریختید سرم.کی دست از این کاراتون برمیدارید 

چون جوابی که به من داده بود رو شما ریپ زدی 

خودتو جمع کن،کم فخرفروشی کن

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
نه عزیزم بزور قرآن روخوانی میکنه بچم 😂 میخوام قشنگ یادش بدم بعدا

واقعا 😂

حالا دوست من کاملا استایلش قرتیه 🤣بعد اولین بار که گفت من حافظ کل قرآنم من برگام ریخت 🤣

تازه با صوت هم میخونه تجوید ، من حقیقتا اینجوری بودم 😐

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼