2777
2789

همسرت قاری قرآن نیست ؟! 😂

آخه دوست منم همین شکلیه ولی اون حافظ کله 😂ولی قیافش خیلی شبیه مذهبی ها نیست 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا یه النگو رو گرفتی یکی خیلی ناجوره لاقل شش تا میگرفتی

عزیرم همین یه النگو ۲۰ میلیون شده 

من از یه جوون ۲۴ ساله که تازه یه ماهه رفته سرکار و حقوق گرفته چه انتظاری دارم آخه 

من مادر شوهرم آدم بی‌خیالی هست،من بله رو دیگه بار سوم گفتم ،تازه به خواهر شوهرم می‌گفت زیر لفظی رو ک ...

خوبه نزاشت جیبش،بگه بله رو مفتی گفته😂😂😂 

مگه زیرلفظی رو داماد نمیده؟

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
چرا یه النگو رو گرفتی یکی خیلی ناجوره لاقل شش تا میگرفتی

وا، این حرفا چیه،

هرکس درحد توانش خرج می‌کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
منم نزدیک عقدمه اما خواهرای همسرم همه همینجور پوشیده و اینان حالا من کلا روسری سر نمیکنم ،نماز بلد ن ...

دیگه وقتی میری خونه اونا برای آرامش خودتم که شده کمی پوشیده تر باش که از همین اولش حرف و حدیث پیش نیاد 

خخخخ نه بنده خدا واقعا قصد داشت بده نمیدونم طرف ما مادر شوهر و خواهر شوهر و ...دست عروس میکنن

شوخی می کنم عزیزم 

خوشبخت بشین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیرم همین یه النگو ۲۰ میلیون شده  من از یه جوون ۲۴ ساله که تازه یه ماهه رفته سرکار و حقوق گرف ...

چقدر خوبی تو دختر واقعا اهل زندگی هست طلاهات فقط یه النگو و حلقه ان.خواهرم پنج تا النگو گرفت شد ۴۲۶ ملیون انگشتر نشون هم ۵۰ ملیون گوشوار ۷۰ ملیون.هنوز گردنبند نگرفته رضایت عروسی نمیده

وای خدایی من نمیفهمم از یه تاپیک خوشتون نمیاد چرا میاید نظر میدید 😐

اسی نگفتی همسرت قاری نیست 

گفتم دوستم حافظ کل قرآن هست ، قیافه اش مذهبیه ولی استایل هاش نه 😂

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼