2777
2789
آره دیگه یه چیزایی برای بقیه بده برای خودشون خوب😐😐😐 بعد اینا ( کلی میگم) میان دختر مردم رو ارشاد ...

حالا نمیشد درد و دلات رو بزاری یه تاپیک دیگه،نه تاپیک یه تازه عروس که با ذوق داره عکسشو می‌زاره😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا نمیشد درد و دلات رو بزاری یه تاپیک دیگه،نه تاپیک یه تازه عروس که با ذوق داره عکسشو می‌زاره😐

نه نمیشد چون درد دلم تازه شد با دیدنش، اگه نمیگفت ۷ سال عاشقی شاکی نمیشدم

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
نه نمیشد چون درد دلم تازه شد با دیدنش، اگه نمیگفت ۷ سال عاشقی شاکی نمیشدم

خب آخه الان این بنده خدا که برای شما دوستی رو بد نمیدونه،تو ذوقش میخوره عزیزم

با آدمی که ازین حرفا میزنه اینجور برخورد کن ،نه این طفلک

آره چرا نرن  مگه مذهبی ها دل ندارن آخه

نه اتفاقا دل دارن اونم از نوع بزرگش، منتها وقتی دختر مردم رو براساس همین چیزا بد میدونن و سهی در به اصطلاح نخی از منکرشون دارن اونجاست که آدم حرصش میگیره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
من ندیدم    

میخواد بزاره

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
😅خواهر برادری رفتن تو رابطه همسایه ما مذهبی شدید هستن دخترش با یک پسر مذهبی شدید دوست شده....عکس ه ...

وای دیگه این عکس بوس و اینا و نشون مامانه دادن خیلی اوپن خانوادشون 

برای ما خانواده دو طرف به جز باباش در جریان همه چی بود 

مثلا هر بار کادو میخواست برام بگیره میداد خواهر بزرگش میخرید و مامانش زنگ میزد بهم 

البته مامانش ۳ سال میدونه 

خب آخه الان این بنده خدا که برای شما دوستی رو بد نمیدونه،تو ذوقش میخوره عزیزم با آدمی که از ...

میفهمم چی میگی ولی با دیدن ایشون یاد کارای آدمای شکل ایشون افتادم.