2777
2789
عنوان

مذهبیه 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 18 پست
اگه یاد بگیره که به پوشش و نوع عقاید و درجه دینی دخالتی نداشته باشه  یعنی عیسی به دین خود و مو ...

زندگی مشترکه ها؟دوست و آشنا نیس که بگیم به درک اختلاف داریم 

قراره زن و شوهر بشن اینکه اختلاف عقیده داشته باشن همش کشمکش و اعصاب خوردی دارن

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
اخه نمیتونم هی بگو مگو داشته باشم سر پوشش یا چیزای دیگ 

این مسئله مهمیه ولی ادمای مذهبی بیشتر میتونی روشون حساب کنی چون حد و مرز میشناسن و اگر طرفت باشخصیت دیدی که زندگیتو بهشت میکنه

ولی بهش بگو اگر من بخوام باحجاب تر بشم یک دو درجه شاید بشم و نمیخوام این باعث بحث و جدل هرروزه مون بشه 

و ببین چی میگه اگه گف ن من دعوا نمکنم سر این خوبه رو قبول کردنش فکر کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مسئله مهمیه ولی ادمای مذهبی بیشتر میتونی روشون حساب کنی چون حد و مرز میشناسن و اگر طرفت باشخصیت ...

اینکارو میکنم ببینم چی میشه

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره
خب منم قبول دارم ی سری چیزارو اما ن بشدت 

خب پس خوبه

اگر مدلت دعوایی با مذهبیا نیس و تا حدودی قبول داری بنظرم این ادم میتونه همراه تو توی زندگیت باشه

چون یک مرد باید خانومش قوام بده ینی کنارش باشه که رشد کنه و مثل یه گل تر و تازه بمونه و خم به ابروش نیاد. اگر تو بقیه حرفات اونو باشخصیت و با جربزه و مرد دیدی این ادم مناسبه چون اگر مذهبی زیاد میبود میگف مثلا چادر یا پوشیه دوست دارم. ولی اگر میگه حجاب دوس دارم تو هم بگو منم قبول دارم ولی اینجوری میرم بیرون(شرح بده) و اگر مشکلی دارین بگین چون برام مهمه ک بعدا سر این مسئله دعوا نداشته باشیم

باید کامل روشنت کنه ک در چه حدی اعتقاد داره و اگر دیدی از خودت دو سه درجه بیشتره خوبه